SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  DECIZIE

Forminte: "Am discutat cu Steliana şi este hotărâtă să se retragă"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 octombrie 2008 00:00

Antrenorul lotului feminin de gimnastică, Nicolae Forminte, a declarat, miercuri, pentru NewsIn, că a avut o discuţie cu Steliana Nistor, în urma căreia aceasta i-a spus că are dureri şi că este hotărâtă să pună punct cariereri sale sportive.

"Am discutat cu Steliana ieri (n.r. marţi), dar din păcate e hotărâtă să se retragă pentru că are dureri foarte mari. Eu am încercat să îi explic şi chiar i-am lăsat o uşă deschisă în cazul în care va reveni asupra acestei decizii", a afirmat Nicolae Forminte.

Steliana Nistor a vorbit, pentru NewsIn, despre viitorul carierei sale în gimnastică: "Eu am spus odată că mă retrag. Nu am anunţat încă Federaţia că am luat această decizie 100%, mai am termen de gândire o săptămână".

Înainte de plecarea la Jocurile Olimpice de la Beijing, Steliana Nistor a anunţat că se va retrage din activitatea sportivă după competiţia din China. După acest eveniment, Federaţia Română de Gimnastică şi antrenorul lotului Nicolae Forminte i-au acordat sportivei un timp de gândire pentru a se hotărî ce va face pe viitor. La Olimpiada din China, Nistor a cucerit medalia de bronz cu echipa.

Sursa: NewsIn

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
 •  04 Octombrie 2008, 14:06

da noroc cu steliana si sandra ca altfel...

 •  04 Octombrie 2008, 14:03

Ba da forminte asta chiar e dddobitoc????Pai fata aia spune ca nu mai poate,ca e lovita ,si prostul satului din poarta e tot pe capul ei.Sa-si vada de treaba ca ne-a facut de tot rahatul la beijing,noroc cu Steliana ca altfel eram in buda rau.

 •  03 Octombrie 2008, 00:06

pacat ca se retrage...ar fi fost fain daca ar fi stat pana la mondialul din 2009 dar oricum multumim pt tot ce ai facut

Vezi toate comentariile (5)
Comentează