SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  EUROPENELE DE GIMNASTICĂ

FOTO Corespondență de la Cluj-Napoca » Probleme pentru suporteri: aglomerație la intrarea în sală

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor +3   FOTO
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat sambata, 22 aprilie 2017 13:39

Fanii care și-au cumpărat bilete pentru a vedea urmări din tribune Campionatul European de Gimnastică de la Cluj-Napoca au întâmpinat probleme astăzi, la intrarea în sală.

În afara Sălii Polivalente din Cluj-Napoca s-au format cozi foarte mari, iar mulți suporteri români s-au confruntat cu riscul de a pierde evoluția lui Marian Drăgulescu din finala masculină la sol. Gimnastul a evoluat în prima finală masculină din programul de astăzi.  

Aglomerația din afara sălii se datorează faptului că sala din Cluj-Napoca este prevăzută cu prea puține uși de acces. De altfel, biletele pentru competiția continentală au fost epuizate.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
daniaania
daniaania  •  24 Aprilie 2017, 11:20

A fost aglomeratie ca nu au venit la timp...eu am ajuns cu o jumatate de ora inainte si a fost OK. Multi au pierdut solul lui Dragulescu. La asa eveniment trebuie sa fii pe faza. A fost super tot !!!!! Clujul demonstraza ca este in top !!!!

ienasoiu
ienasoiu  •  22 Aprilie 2017, 16:50

Ieri la Chiajna au fost 45 de soectatori. Principalul vinovat: presa aşa-zis sportivă. Am strigat inutil în urmă cu ani să prevenim ruralizarea fotbalului. Televiziunilor le convine şi zic că de fapt ele plătesc jucătorii. Ele sunt un pic mai vinovate decât Federaţia. Apoi site-urile unde copiii noştri au interdiţie de a le privi.

ienasoiu
ienasoiu  •  22 Aprilie 2017, 16:40

Bucureştenii s-au cam desobişnuit cu aglomeraţiile în sălile de sport. Să ştii ziaristule de mucava că este înghesuială mai mare de ziarişti în jurul lui Becali.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează