SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  INTERVIU

FOTO! După 11 ani de la Olimpiada de la Sydney 2000 » Greutatea, un fleac pentru Andreea Răducan!

Andreea Răducan în decembrie 2010, la decernarea trofeelor Casei Campionilor României Foto: Gabriela Arsenie +3   FOTO
Andreea Răducan în decembrie 2010, la decernarea trofeelor Casei Campionilor României Foto: Gabriela Arsenie

Articol de - Publicat marti, 03 mai 2011 00:00 / Actualizat marti, 03 mai 2011 12:29

Deşi a trecut printr-o perioadă în care s-a îngrăşat, Andreea Răducan a ajuns acum să cîntărească aproape la fel ca atunci cînd era sportivă

Andreea Răducan şi antrenorii Mariana Bitang şi Octavian Belu au dat nas în nas în urmă cu cîteva zile, fiind invitaţi la acelaşi eveniment: lansarea canotcii lui Ivan Patzaichin. "Uitaţi-vă la fata asta cît de slabă este!", a exclamat Bitang în momentul în care şi-a făcut apariţia dubla campioană olimpică de la Sydney 2000. "În ultimii doi ani de gimnastică m-am rugat de ea să slăbească, iar acum mă rog de ea să se îngraşe", a continuat Bitang s-o tachineze pe fosta sa elevă.

Îmbrăcată cu o pereche de blugi decoloraţi şi mulaţi pe picior, Andreea Răducan era de departe una dintre cele mai slabe persoane din clubul The Ark. Părea mică în comparaţie cu fosta canotoare Elisabeta Lipă, dar pînă şi Gabriela Szabo, fosta atletă cu o constituţie minionă, era mai voinică decît eroina de la Sydney.

- Andreea, urmezi vreo dietă?
- Nu ţin nici o cură de slăbire. Toată lumea spune că sînt schiloadă, dar eu nu fac nimic special pentru a nu mă îngrăşa. Iar analizele medicale sînt bune...

- Ai avut totuşi o perioadă în care te-ai îngrăşat!
- Da, în 2002, după ce m-am retras din activitatea sportivă. Timp de un an şi jumătate, doi, m-am îngrăşat, dar apoi am revenit cu greutatea cînd metabolismul s-a reglat. Eu niciodată nu am mîncat mult, nici atunci cînd eram sportivă şi nici acum. Poate că îmi mai scapă o ciocolată...

- Şi te simţi bine aşa cum eşti acum?!
- Mă simt chiar foarte bine! Nu mi-aş dori să fiu mai grasă, dar, repet, nu fac nimic special să fiu slabă. Cred că asta este constituţia mea. Acum nu mai am muşchii aşa dezvoltaţi ca atunci. Îmi place să spun că acum s-a aşezat carnea pe mine, dar sînt şi genul de om energic, care se consumă mai intens.

- Cîte kilograme aveai la Sydney şi cîte ai acum?
- În anul 2000 aveam 37 de kilograme, iar acum am 43 de kilograme. Dacă luăm în calcul şi faptul că am crescut cîţiva centimetri, pot spune că raportul dintre greutate şi înălţime a rămas acelaşi.

43 de kg are acum Andreea Răducan la cei 1,55 m ai săi

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (3)
gicuta_gogu
gicuta_gogu  •  05 Iunie 2012, 13:21

Este o femeie frumoasa. Cred ca daca era mai inalta, putea face cariera ca model.

dantomix
dantomix  •  03 Mai 2011, 06:59
Postat de imm0rtal pe 03 Mai 2011, 02:17

La ce performante a facut pentru Romania poate sa aiba si 100 kg la 155 ca tot va fi iubita.

Frumos spus.Mi-a placut. Esti o dovada a faptului ca mai exista (inca) si oameni care sa comenteze fara a folosi un limbaj trivial.

imm0rtal
imm0rtal  •  03 Mai 2011, 02:17

La ce performante a facut pentru Romania poate sa aiba si 100 kg la 155 ca tot va fi iubita.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează