SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  INEDIT

FOTO Floarea Leonida, prostituată în Germania » Tatălui fostei gimnaste i s-a făcut rău cînd a văzut-o dezbrăcată pe fiica sa

Floarea Leonida, pe vremea în care strălucea în sala de gimnastică +8   FOTO
Floarea Leonida, pe vremea în care strălucea în sala de gimnastică

Articol de - Publicat sambata, 08 septembrie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 08 septembrie 2012 09:44

Fosta gimnastă, vicecampioană mondială cu echipa României în 2003, le-a spus prietenilor şi membrilor familiei că lucrează ca antrenoare de fitness.

Floarea Leonida (25 de ani) şi-a surprins familia, dar şi prietenele şi fostele coechipiere din lotul naţional de gimnastică al României. CanCan a descoperit că vicecampioana mondială şi europeană cu echipa României a ajuns de pe podiumurile de gimnastică direct într-un bordel din Germania! Fotografiile ei, în iposteze sexy, se regăsesc pe site-ul oficial al stabilimentului de lux, bordelul "Ina".

150 de euro pentru o oră de sex
Conform casei de toleranţă pentru care lucrează "Ina", programările se fac cu măcar o oră înainte. Tariful ei este 50 de euro pentru o partidă de un sfert de oră, 80 de euro pentru 20 de minute, 100 de euro pentru jumătate de ceas sau 150 de euro pentru o oră.

Pe site-ul oficial al bordelului din Germania, fosta gimnastă are următoarea prezentare: "constituţie atletică, cupă 70B, înălţime 1,50m. Specialităţi: Sărutări, ejaculări pe corp, masaj cu ulei, fetiş cu picioarele, masturbare, lins testicule, afectuoasă şi drăgăstoasă." Tot acolo se precizează că specialităţile ei sînt fetişul cu picioarele şi ejacularea pe corp.

"Cîştigă într-o oră cît am eu pensie pe lună!"
Tatăl Floarei Leonida şi-a recunoscut fiica din poze. "Ea este! Incredibil, nu-mi vine să cred!" a fost tot ceea ce a îngăimat bărbatul, căruia i s-a făcut rău cînd a văzut fotografiile. "A ajuns să se prostitueze pentru două sute de euro? Atît am eu pensie, într-o lună, dar asta nu înseamnă că trebuie să-ţi pierzi demnitatea", a subliniat părintele.

Nici fostele coechipiere, dar nici foştii ei antrenori nu ştiau care sînt preocupările fostei gimnaste. "Habar nu am ce face! E treaba ei, nu comentez asemenea ştiri", a spus Mariana Bitang. Matei Stănei, tehnicianul cu care a concurat la Mondialele din 2005 şi la Europenele din 2006, a rămas şi el interzis. "Acum aflu cu ce se ocupă! Nu credeam niciodată, era o copilă cuminte, ascultătoare".

Două medalii la senioare, cu echipa
Floarea Leonida nu a fost o gimnastă de prim rang a României. Nu a cîştigat nici o medalie la individual, în competiţiile de senioare, dar era un om bun de echipă. Matei Stănei, tehnicianul care a pregătit-o pe bucureşteancă în două rînduri, a descris-o ca fiind extrem de muncitoare.

"Era un copil foarte bun, muncitoare, făcea în sală mai mult decît îi ceream. Nu am avut probleme de disciplină cu ea. Îmi aduc aminte că la Mondialele de la Melbourne a concurat într-un picior, fiind accidentată, în proba de individual compus, şi tot a venit pe locul şase", a declarat Matei Stănei. Floarea Leonida a cucerit singurul aur la junioare, fiind campioană mondială la bîrnă. S-a retras din gimnastică în 2007.

"Ultima dată am văzut-o în acest an, cînd am avut o competiţie în Germania. A venit să mă susţină. Habar nu am să se ocupe cu aşa ceva. Eu ştiam că ea este antrenor de fitness acolo" (Cătălina Ponor, fostă colegă de lot)

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (43)
dragossv
dragossv  •  11 Septembrie 2012, 16:30

Poze neblurate si necenzurate see you Floarea Leonida + site-urile pe care e inscrisa ca escorta: ://justadults.wordpress.com/

merace
merace  •  10 Septembrie 2012, 16:44

Si nu inteleg de ce nu se spune cine e barbatul, client de bordel de lux, care a dat presei informatia. El de ce ar fi protejat? Sa fie un mare patron, un politician, sau poate chiar un jurnalist?! :D Ca daca bordelurile sunt imorale, atunci la fel e si cine le frecventeaza...

merace
merace  •  10 Septembrie 2012, 16:42

Cand era in lotul de gimnastica si reprezenta Romania, pentru presa era doar un nume printre altele. Dar acum, ca e rost de rating, i se dedica articole intregi! Cine e mai prostituata, fata sau presa?!

Vezi toate comentariile (43)
Comentează