SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  ŞEDINŢĂ FOTO

FOTO Idilă la modă » Cătălina Ponor şi portoricanul Tommy Ramos şi-au condimentat relaţia cu o şedinţă foto

primerahora.com +15   FOTO
primerahora.com

Articol de , - Publicat miercuri, 24 octombrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 24 octombrie 2012 10:55

Cei doi gimnaşti au vorbit despre ceea ce i-a atras unul la celălalt. În cazul lui, "ochii şi picioarele". Pentru ea "felul cum se poartă cu mine"


Chiar dacă se ştiau se ani buni, nu erau neapărat prieteni. Se ştiau din vedere. "Aşa e în gimnastică. Cunoşti multă lume din vedere, vezi aceleaşi feţe la competiţii, dar abia dincolo de mediul sportiv ajungi să afli mai multe despre fiecare", explică Tommy Ramos (26 de ani). Pe el şi pe Cătălina Ponor (25) i-a unit Londra. Competiţia olimpică unde ea a cucerit două medalii, iar el s-a clasat al şaselea în finala de la inele.

"Sprijin necondiţionat"
"Nu mulţi au această şansă, să-şi trăiască visul alături de jumătatea lor, să-l împărtăşească. Aşa a fost Olimpiada", a spus Tommy pentru La Primera Hora. "Pentru mine, era important să revin la Jocuri şi să încerc să repet ce realizasem cu opt ani în urmă. Avîndu-l pe el alături a însemnat mult fiindcă am avut un sprijin necondiţionat", a adăugat Ponor, vicecampioana olimpică de la sol.

Ea povesteşte cum s-a legat totul. "La început, nu-mi plăcea în mod special de el! Dar mă privea tot timpul în aşa fel încît să-l remarc. Apoi mi-am dat seama ce bine mă simţeam vorbind cu el. E foarte chipeş, dar mie îmi place cum se poartă cu mine, că este el însuşi oriunde, aici, în România sau în oricare altă parte".

Ochii şi picioarele
Pe Tommy l-a cucerit privirea Cătălinei. "Este unul dintre lucrurile care mă atrag cel mai mult la o femei. Ea are nişte ochi minunaţi. Şi, desigur, picioarele. Pentru ca o femeie să fie atrăgătoare trebuie să aibă picioare frumoase".

Cei doi au avut zilele trecute o şedinţă foto interesantă în hangarul Air Flamenco, pe aeroportul Isla Grande din San Juan. Au pozat în diverse ţinute, de la casual la elegant. "E o experienţă diferită", a spus Ramos, "mai ales că e alături de ea, de perechea mea. Mi se pare fantastic". Tommy a debutat ca model în septembrie, la Puerto Rico High Fashion Week, cînd a prezentat pentru designerul Héctor Omar. Ponor, în schimb, a pozat mai des pentru revistele româneşti.

Amîndoi recunosc că nu sînt sclavii modei, dar le place să arate bine. Exact ca în aceste poze.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează