SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  METRO SPORT

FOTO Larisa Iordache a avut o vară fierbinte! Sexy-gimnasta, mai hot ca niciodată pe plajă

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 septembrie 2019 14:44

Larisa Iordache (23 de ani) face furori în costum de baie! Gimnasta s-a fotografiat în numeroase ipostaze care îi scot în evidență trupul de invidiat. 

Fotografiile cu Larisa Iordache în costum de baie au adunat numeroase aprecieri din partea celor care o urmăresc pe sportivă pe rețelele de socializare. 

Larisa Iordache
Larisa Iordache
Larisa Iordache
Larisa Iordache
+45 FOTO

Medaliată olimpică cu bronz în proba pe echipe la olimpiada din 2012, cvadruplă medaliată mondială și de 12 ori medaliată europeană, Larisa revenit în sala de antrenamente, după ce a fost nevoită să facă o pauză îndelungată din cauza unei accidentări la gleznă.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează