SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  GIMNASTICA

FR gimnastică a anuţat lotul pentru concursul de verificare din Marea Britanie!Vezi cine va participa!

Articol de GSP - Publicat marti, 10 august 2010 00:00

Federaţia Română de Gimnastică a anunţat lotul feminin care va face deplasarea pentru întâlnirea cu Marea Britanie, programată sîmbătă şi duminică, în Pipers Vale Gymnastics Club din Ipswich (Anglia).

 

Echipa este formată din Gabriela Drăgoi, Cerasela Pătraşcu, Raluca Haidu, Diana Trenca, Daniela Andrei şi tehnicienii Liliana Cosma şi Florin Cotutiu.

"Această perioadă a mijlocului de august aş spune că reprezintă adevăratul debut al pregătirilor pentru Campionatele Mondiale din octombrie, nu numai pentru noi, ci pentru toată suflarea gimnasticii. Pînă în prezent fiecare a avut programul său de vacanţă, de acumulare, de refacere, în conformitate cu strategia fiecărui antrenor, pentru ca acum să se intre pe drumul deloc lin care are punctul final la Rotterdam. Întâlnirea cu Marea Britanie, în ceea ce ne priveşte reprezintă, de asemenea, aşezarea fetelor, a celor care vor face deplasarea, dar şi a celor care au ramas acasă, pe linia de start a unei perioade extrem de serioasă şi de încărcată de pregătire, cu o mobilizare la maximum şi, desigur, avînd ca ţintă Mondialele", a declarat Mircea Apolzan, secretarul general al Federaţiei Române de Gimnastică.

Concursul pe echipe şi cel individual compus se vor desfăşura sîmbătă, iar duminică vor avea loc finalele pe aparate.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează