GIMNASTICA  ·  PICTORIAL

GALERIE FOTO Cătălina Ponor, fosta campioană olimpică la gimnastică, a redevenit zeița de la Atena » Transformare wow!

FOTO The Storyalist +6 FOTO
FOTO The Storyalist

Articol de — Vineri, 01 Iunie 2018

A câștigat trei medalii olimpice de aur la Jocurile Olimpice de la Atena din 2004! Două la individual, sol și bârnă, și unul pe echipe. La 14 ani de la acel moment pe care nu-l va uita niciodată, Cătălina a intrat din nou în spiritul grecesc și-a acceptat o provocare inedită.

Cătălina a fost transformată în Zeița Atena de hairstylist-ul Adrian Perjovschi în cadrul proiectului "Transformări radicale by Jovsky Studio". Madda Petcu, make-up artist, a realizat partea de machiaj, iar stilista Luci Faur i-a ales Cătălinei ținuta specială. Transformarea a fost una specială: stilul de gladiator-luptător cu influențe și accesorii din Grecia Antică.

"În general adopt un machiaj natural, outfit casual și cât mai lejer, așa că m-am bucurat de această transformare. A fost o provocare pentru mine, cu tot ce a implicat ea. De la make-up, păr, outfit și până la toată desfășurarea de forțe de care am avut parte. M-am bucurat să-mi reamintesc un moment care a însemnat atât de mult pentru mine", spune Cătălina.

Hairstylist-ul Adrian Perjovschi vorbește despre transformare: "Acest tip de coafură este printre preferatele mele, este o coafură grecească care exprimă feminitatea, eleganța, stilul, voluptatea, mai ales dacă le adaptezi unui personaj puternic, cum e Cătălina".Miniștri surpriză în Guvernul Orban. Rareş Bogdan şi Raluca Turcan rămân pe dinafară

Libertatea

Comentarii (4)

Costel Tudor  •  02 Iunie 2018, 00:01

Dlor.gsp-isti , va este rusine sa folosiți termeni românești ? Ce este hair-stylist , make-up , stilist , va jenați sa spune-ți coafeza, frizer, macheza sau croitoreasa ? Sa va fie RUȘINE , sunteți romani , vorbiți românește !!!

alexpescaru  •  01 Iunie 2018, 18:47

Acum vreo săptămână făceați mișto de ea ca e grasă... Acum e wow, zeiță... Habar n-aveți de capul vostru!

Nicolau Silviu  •  01 Iunie 2018, 17:36

Cele trei medalii de aur erau patru.Mai greu cu matematica

Vezi toate comentariile (4)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
11:00 Tenis, WTA

Turneul din Moscova

Digi 2
14:00 Tenis, WTA

Turneul din Luxemburg

Digi 4
17:30 Baschet M

Dinamo - U BT Cluj-Napoca

Digi 3
Program TV complet

Liga 1