GIMNASTICA  ·  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Marian Drăgulescu, povești horror despre cele mai grave accidentări din cariera sa: „Mi-a trosnit coloana! Am crezut că nu voi mai face gimnastică”

Marti, 08 Octombrie 2019

Marian Drăgulescu a povestit la GSP LIVE două dintre cele mai grele momente din cariera sa. Este vorba despre două căzături în cap, în 2001 și 2007, când a crezut că va fi nevoit să renunțe la gimnastică. 

„Nu mai există filmarea din 2001, când am căzut în cap la sărituri la o finală de Cupă Mondială. Mi-a trosnit coloana. Am crezut că nu mă mai ridic de acolo. Am crezut că nu voi mai face gimnastică. Mulți n-ar mai fi încercat niciodată acea săritură. Șase luni n-am putut face nimic. Credeam că nu voi mai face gimnastică. Și era săritura mea, Drăgulescu, cea inventată de mine. 

Apoi, în 2007, am căzut în cap la propriu la sol. M-a furnicat tot corpul. N-am mai putut continua exericițiul. Au fost cele mai grele momente pentru mine. Sunt deja elemente foarte elemente dificile. Cred că dacă nu schimbă codul de punctaj, vor fi tot mai multe accidentări. Să se limiteze puțin tendința de a se duce spre risc. Deja se ajustează unele exerciții dificile. Sunt interzise”, a zis Marian Drăgulescu la GSP LIVE

Gimnastul în vârstă de 38 de ani va evolua duminică în finala de la sărituri la Campionatele Mondiale de la Stuttgart și, indiferent de locul ocupat, el și-a asigurat biletul pentru Tokyo 2020, a cincea sa participare la o ediție JO.

Citește și:
Unicul Marian Drăgulescu » Merge la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020Toate aceste clădiri aparțin lui Ion Țiriac. Decizia pe care a luat-o acum miliardarul

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
10:15 Tenis

Australian Open

Eurosport, Eurosport 2
13:00 Fotbal, Cupa Turciei

Kașimpașa - Alanyaspor

Look Plus
16:00 Fotbal, Cupa Turciei

Goztepe - Antalyaspor

Look Plus
17:00 Handbal M, CE 2020

Croația - Spania

Look Sport, Digi 2
19:00 Baschet M

CSM CSU Oradea - U-BT Cluj-Napoca

Digi 4
19:15 Handbal M, CE 2020

Slovenia - Norvegia

Look Sport, Digi 2
19:30 Fotbal, Cupa Turciei

Beșiktaș - Erzurumspor

Look Plus
21:30 Handbal M, CE 2020

Germania - Cehia

Digi 2, Look Sport
21:45 Fotbal, Cupa Italiei

Juventus - AS Roma

Look Plus
Program TV complet

Liga 1