SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Marian Drăgulescu, povești horror despre cele mai grave accidentări din cariera sa: „Mi-a trosnit coloana! Am crezut că nu voi mai face gimnastică”

Articol de GSP - Publicat marti, 08 octombrie 2019 21:56

Marian Drăgulescu a povestit la GSP LIVE două dintre cele mai grele momente din cariera sa. Este vorba despre două căzături în cap, în 2001 și 2007, când a crezut că va fi nevoit să renunțe la gimnastică. 

„Nu mai există filmarea din 2001, când am căzut în cap la sărituri la o finală de Cupă Mondială. Mi-a trosnit coloana. Am crezut că nu mă mai ridic de acolo. Am crezut că nu voi mai face gimnastică. Mulți n-ar mai fi încercat niciodată acea săritură. Șase luni n-am putut face nimic. Credeam că nu voi mai face gimnastică. Și era săritura mea, Drăgulescu, cea inventată de mine. 

Apoi, în 2007, am căzut în cap la propriu la sol. M-a furnicat tot corpul. N-am mai putut continua exericițiul. Au fost cele mai grele momente pentru mine. Sunt deja elemente foarte elemente dificile. Cred că dacă nu schimbă codul de punctaj, vor fi tot mai multe accidentări. Să se limiteze puțin tendința de a se duce spre risc. Deja se ajustează unele exerciții dificile. Sunt interzise”, a zis Marian Drăgulescu la GSP LIVE

Gimnastul în vârstă de 38 de ani va evolua duminică în finala de la sărituri la Campionatele Mondiale de la Stuttgart și, indiferent de locul ocupat, el și-a asigurat biletul pentru Tokyo 2020, a cincea sa participare la o ediție JO.

Citește și:
Unicul Marian Drăgulescu » Merge la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează