GIMNASTICA  ·  DEZVĂLUIRE

GSP LIVE // VIDEO Sacrificiile incredibile făcute de Nadia Comăneci: „I-au dat o frunză de salată și un ceai. Atât! Era vânătă la față, săraca”

Joi, 23 Ianuarie, 20:08

Ștefan Rusu (63 de ani), campion olimpic la lupte greco-romane în 1980, la Moscova, a fost invitatul lui Costin Ștucan la GSP live. Rusu a vorbit despre sacrificiile făcute de Nadia Comăneci de-a lungul carierei. 

„Eu mă uitam la ce îi dădeau să mănânce Nadiei. De la București la Amsterdam, i-au dat jumătate de ou. Dar nu și gălbenuș, doar albuș. I-au mai dat o frunză de salată și un pahar de ceai. Asta în zborul de la București la Amsterdam. La Amsterdam am făcut escală.

De la Amsterdam la Montreal, nu i-au mai dat nimic. Era vânătă la față, săraca.

Gimnastica e cel mai greu sport. Nu există alt sport mai greu”, a povestit Ștefan Rusu la GSP Live. 

„La Montreal, când am văzut ce e acolo, ce sucuri, ce mâncăruri…Nu știau ce să mănânci mai întâi” - Ștefan Rusu, campion olimpic în 1980

Vezi și: Video: Doi medici din Suceava au avut curaj să denunțe politizarea înainte de dezastru. „E o mafie de nu se mai poate„

Libertatea

Comentarii (2)

Alexandru Chis  •  24 Ianuarie 2020, 11:14

Tu sa nu vorbesti pentru ca probabil la masa te-ai saturat cu fel de fel de hormoni! Si ce ai tu in comun cu gimnastica? Multumeste-te ca nu au fost controale antidoping pe vremea cand era "liber" la fie de fel de substante stimulatoare ca in mod sigur nu mai aveai nici o indemnizatie de sportiv! Cate teste antidopinga ai facut in viata ta?

Doru Ungureanu  •  24 Ianuarie 2020, 08:06

Într-adevăr e sport greu...

Vezi toate comentariile (2)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Turnee de Mare Șlem

Eurosport
16:00 Snooker, Reluare

Campionatul Britanic și Openul Scoției

Eurosport
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
20:00 Biatlon, Reluare

Etape de Cupa Mondială

Eurosport
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
Program TV complet

Liga 1