SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  GIMNASTICĂ

Impresionaţi de Andreea Chelaru, românii vor să o ajute pe gimnasta aflată în cărucior de 11 ani!

Articol de GSP - Publicat luni, 06 decembrie 2010 00:00

În urma solicitărilor primite după apariţia materialului în care a fost prezentată povestea impresionantă a Andreei Chelaru, gimnasta care la 14 ani a rămas paralizată din cauza unei aterizări greşite la sărituri, vă oferim un cont în care cei dornici o pot ajuta pe Andreea.

 

Banca Comercială Română (BCR), cont: RO47RNCB0318009177900001

Titular de cont: Adriana Chelaru 

  • rapidistular: "CUM PUTEM SA O AJUTAM MACAR MATERIAL VA ROG PUNETZI-MI LA DISPOZITIE UN NUMAR DE CONT CEVA ANDREA MA SIMT UN OM MIC IN FATA TA!"
  • Un pesionar din Alexandria s-a angajat ca în fiecare lună, timp de un an de zile, să-i ofere 150 de RON!
  • diss: ".Poate prin intermediul gsp sa putem coresponda si sa incerc sa te ajut.Ma gandesc ca poate un scaun performant te-ar ajuta"

Citeşte aici superreportajul cu povestea Andreei Chelaru!

Nu e o poveste despre speranţă împlinită printr-un miracol medical. Nu e nici o poveste despre resemnare. E o poveste, pur şi simplu, despre viaţă adevărată. Viaţa Andreei Chelaru, gimnasta care în 1999 a căzut în cap la o aterizare după o săritură Tsukahara. Şi a rămas paralizată. În 2008 a mers în China, pentru o operaţie salvatoare cu celule stem. La doi ani distanţă, iluziile de a-şi mişca degetele i s-au risipit, dar a rămas voinţa de a trăi decent şi cu zîmbetul pe buze. Aceasta e povestea ei spusă de Roxana Fleşeru şi Andrei Nourescu.

 

(citeste toata povestea)

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
claudiuvlas
claudiuvlas  •  08 Decembrie 2010, 09:26

am si eu o intrebare: la ce sucursala se poate face transfer ? Multumesc.

plasmajet1990
plasmajet1990  •  06 Decembrie 2010, 19:40

GSP, Codul IBAN publicat este incomplet, trebuie sa aiba 24 caractere. Rugam corectati pentru a o putea ajuta. Presupun ca numele titularului este Andreea Chelaru. Ion

omulzet
omulzet  •  06 Decembrie 2010, 18:55

Draga Andreea, cea mai mare fericire este intru Bunul Dumnezeu. Fie ca Dansul sa ti se descopere iar tu sa-L accepti cu bucurie, iar daca il ai deja in viata ta,ferice de tine. Pace tie drag roman!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează