SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  DIPLOMĂ

Izbaşa a absolvit facultatea și a reluat antrenamentele pentru JO 2016

Sandra Izbașa alături de prietena sa, Alina Stănculescu
Sandra Izbașa alături de prietena sa, Alina Stănculescu

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 iunie 2015 00:00

 La o zi după ce a împlinit vîrsta de 25 de ani, Sandra Izbaşa  a primit ieri un cadou special: diploma de absolventă a Universităţii Naționale de Educație Fizică și Sport Bucureşti.

Campioana olimpică de la Londra 2012 se va putea dedica acum în totalitate antrenamentelor, ea reluînd de mai bine de o lună pregătirea pentru Jocurile Olimpice de la Rio 2016.

Gimnasta se va alătura celorlalte componente ale lotului olimpic, ce se află în pregătire la Izvorani, sub îndrumarea cuplului de antrenori Mariana Bitang-Octavian Belu.

Printre acestea se află şi tripla medaliată cu aur la JO Atena 2004, Cătălina Ponor, revenită şi ea în activitate în această primăvară.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează