SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  REVENIRE

Larisa Iordache, revenire amânată! Gimnasta a primit o veste proastă: are coronavirus

FOTO: Guliver/GettyImages +49   FOTO
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat joi, 29 octombrie 2020 10:44 / Actualizat joi, 29 octombrie 2020 11:13

Larisa Iordache a anunțat, ieri, pe pagina sa de Facebook că a fost testată pozitiv la COVID-19 şi a intrat în izolare pentru două săptămâni.

Sportiva în vârstă de 24 de ani își propusese să revină în competițiile internaționale după cele trei operații suferite la tendonul ahilian, și alesese Campionatele Europene de la finalul anului, având drept verificare întrecerea națională, care ar trebui să aibă loc între 17 și 19 noiembrie. Această intenție este pusă deocamdată pe hold.

„Gimnastica m-a învățat să fiu o persoană... pozitivă! Aşteptam un test pozitiv la verificarea de la Izvorani, unde trebuia să concurez pentru prima dată după trei ani! Pregătită, cu ambiție şi multă determinare alături de antrenorii mei. Eram gata să mă ridic, să lupt pentru visul meu! Aşa voi face şi acum... după un test pozitiv la COVID -19. M-am izolat acasă pentru două săptămâni, pentru a rămâne sănătoasă şi pentru a reveni în parametrii normali, pentru a-mi putea relua pregătirea liniştită. Mă simt bine, am o stare generală fără simptome grave, simt doar o mică răceală pe care o voi trata aşa cum mi-a recomandat medicul'', a detaliat Larisa pe pagina ei de Facebook.

„Îmi pare foarte rău pentru această veste... ajunsesem în formă, gata de a arăta tot ce am muncit în aceste ultime luni. Viaţa mi-e un pic dată peste cap. Dar o gimnastă ştie cum să se dea peste cap şi să aterizeze în picioare, nu?! O să am grijă de sănătatea mea, îmi doresc linişte! Ceea ce vă doresc tuturor! PS... Sper să ne vedem la Naţionale!'', a adăugat gimnasta de 24 de ani. 
 

La un moment dat, îmi luasem gândul de a mai face gimnastică de performanță. De fiecare dată când m-am reapucat nu m-am gândit să fie doar de distracție, nu-mi stă în caracter, îmi place să câștig medalii, să fiu pe podium. Asta mă ajută să fiu în sala de antrenament, să fac ceea ce fac
- Larisa Iordache

Citește mai multe știri din alte sporturi:

Ce spune Larisa Iordache despre revenire: „La un moment dat, îmi luasem gândul de a mai face gimnastică de performanță”

Simona Halep, victorie în instanță! A câștigat procesul cu ANAF și trebuie să primească o sumă imensă

32 de cazuri noi de COVID-19 în Liga Florilor. 7 jucătoare din echipa națională a României au coronavirus!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
 •  29 Octombrie 2020, 11:48

Site exce1ent de întâ1nire penntru aadu1ți care doresc să găsească un partener care să facă *** - www︎.︎mapima︆.︆net

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează