SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  ACCIDENTARE

Larisa Iordache, despre marile sale temeri după operație: "Sper să nu se întâmple altceva"

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 octombrie 2017 18:14

Gimnasta Larisa Iordache (21 de ani), accidentată grav în timpul Campionatelor Mondiale de la Montreal, a fost operată cu succes la tendon zilele trecute. Sportiva a vorbit despre așteptările pe care le are de la perioada de recuperare, dezvăluind care sunt marile sale temeri. 

"Cred şi sper să meargă recuperarea atât de bine pe cât a fost şi operaţia şi abia aştept să mă întorc în sala de gimnastică. Nu mă tem de nimic, sper să nu apară un pic de frică, să nu încerc să îmi protejez piciorul şi să se întâmple altceva.

Îmi doresc să intru în sala de gimnastică foarte hotărâtă de fiecare dată, chiar dacă fac doar puţină pregătire fizică sau o încălzire şi o mică mişcare, indiferent de orice antrenament aş face, tehnic, fizic sau psihic, vreau să fiu foarte sigură pe mine", a declarat Larisa Iordache, potrivit TV Telekom Sport. 

Sportiva noastră s-a accidentat la tendon în timp ce era la încălzire la Campionatele Mondiale de la Montreal şi a fost scoasă din sală plângând, fiind transportată într-un scaun cu rotile.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (2)
1401192300199411
Daniel Irimescu  •  13 Octombrie 2017, 19:11

Tu esti un tzuchi mic . Tzuchi mic de fapt era un catelus mare si necajit . VORBA CELUI DE JOS. SOMEBODY UP THERE LIKES YOU !

atentu
atentu  •  13 Octombrie 2017, 18:34

Larisa, daca operatia a reusit este si datorita faptului ca, acolo sus, cineva te iubeste. Mult succes !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează