SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  TURNEU PREOLIMPIC

Lotul feminin de gimnastică pleacă duminică spre Rio! "Dacă nu avem ratări, șansele de calificare sunt mari"

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 aprilie 2016 15:43

Lotul feminin de gimnastică al României va pleca duminică la Rio, unde va avea loc turneul preolimpic, în perioada 16-18 aprilie.

Cătălina Ponor şi-a revenit după accidentarea la tendonul lui Ahile şi a concurat la Doha, unde a obţinut medalia de aur la bârnă. Gimnasta a vorbit despre starea sa de sănătate şi despre ce trebuie să facă româncele pentru a obţine calificarea la Rio.

"Mai sunt dureri, dar ușor-ușor încep să meargă lucrurile mai bine și pentru mine. Am reușit să sparg gheața cu două concursuri și am prins mai multă încredere. Cred că nu sunt nici la jumătate din capacitatea la care ar trebui să fiu. La Rio de Janeiro voi face două aparate, bârnă și sol, care mi-au plăcut întotdeauna și voi încerca să aduc un plus echipei. Dacă nu avem ratări, șansele de calificare sunt mari", a declarat Ponor pentru Agerpres.

Lotul feminin de gimnastică este la prima participare la un turneu preolimpic din istorie şi nu se va putea baza la Rio pe Larisa Iordache, accidentată. La turneu participă opt echipe, iar primele patru clasate se vor califica la Olimpiada din această vară.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
mobilajucarii
mobilajucarii  •  08 Aprilie 2016, 21:43

Daca si cu parca... Imi aduc aminte cum au cazut capetele lui Bellu si Bitang sub securea ziaristilor, in 2005. Programul de relansare atunci ar fi trebuit inceput, si azi vorbeam despre altceva.

mplttev
mplttev  •  08 Aprilie 2016, 17:57

Asta e generația pierdută, mulțumită lui Tolontan care a făcut anchete prin 96 cum sunt înfometate, bătute, schingiuite bietele gimnaste că nu și-au mai dat mamele copiii la gimnastică. Niciodată n-au ratat fetele noastre olimpiada. Acum se pare că o s-o rateze. Mulțumim Tolontane.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează