GIMNASTICA  ·  METROSPORT

Marian Drăgulescu, la al doilea divorț! S-a despărțit și de Corina: „Nu a fost să fie”

Marian și Corina Drăgulescu
Marian și Corina Drăgulescu

Joi, 30 Mai

Gimnastul Marian Drăgulescu, 38 de ani, a anunțat azi că a divorțat de soția sa, Corina. Cei doi veneau după o perioadă mai lungă în care nu se mai înțelegeau.

„Noi am hotărât să o luăm pe drumuri separate. Am încercat foarte multe lucruri, dar nu a fost să fie. Sunt ok!” a spus Marian Drăgulescu, la Antena Stars.

La sfârșitul anului trecut, Marian și Corina au făcut terapie de cuplu, însă n-au mai putut salva mariajul nici măcar cu ajutor specializat, scrie viva.ro.

Cu ceva timp în urmă, Drăgulescu susținea că principala vinovată pentru scandalurile din familia lor este Corina, fiind extrem de perfecționistă. Au ajuns de multe ori în fața notarului și s-au răzgândit tot de atâtea. Până astăzi. „El m-a acuzat pe mine că le-am pitit, eu pe el ca le-a pierdut. Noi nici acum nu știm unde sunt actele noastre. De asta nici nu am putea să divorțăm. Noi trăim totul la intensitate și așa e mișto, că acolo îți dai seama. Deci noi am fost până la notar de atâtea ori și de câte ori a întors mașina… În următoarele 10 minute ne-am calmat. Am fost la terapie de cuplu”, spunea Corina Drăgulescu, în urmă cu ceva timp.

Gimnastul se află la al doilea divorț. Drăgulescu a mai fost căsătorit cu Larisa, cu care are doi copii și cu care se află în relații foarte bune. De altfel, Corina posta frecvent pe conturile sale de socializare fotografii în care se afla împreună cu Larisa și copiii lui Marian.


Marian, Larisa și copiii lor

Comentarii (12)

Gheorghe Clejanu  •  31 Mai 2019, 09:33

Ia vezi poate îl întreci pe *CVINTET DE NEVESTE*( cum îi zice presa lu*tăriceanu.

Gheorghe Clejanu  •  31 Mai 2019, 09:32

Ia vezi poate îl întreci pe *CVINTET DE NEVESTE*( cum îi zice presa lu*tăriceanu.

Eu Pensionarul  •  31 Mai 2019, 09:34

asta vor romanii si de asta au parte..bafta tuturor

Vezi toate comentariile (12)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
13:00 Tenis, WTA

Turneul din Eastbourne

Digi 2, Digi 4
13:00 Tenis, Calificări

Wimbledon

Eurosport
20:30 Volei, CEV Cup

Slovenia - România

Digi 3
Program TV complet

U21