SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  RĂZBOI ÎN UCRAINA

„Trădătorul de la națională” » Postarea unui gimnast ucrainean a șocat întreaga țară

Maxim Vasilenko (stânga)/ foto: News Story Ukraine
Maxim Vasilenko (stânga)/ foto: News Story Ukraine

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 aprilie 2022 12:34 / Actualizat sambata, 30 aprilie 2022 13:47

Maxim Vasilenko (29 de ani), un gimnast ucrainean din Herson, și-a șocat țara printr-o postare pe Instagram, în care susține că orașul său natal este bombardat cu rachete ucrainene.

Oleg Verniaiev (28 de ani), campion olimpic la gimnastică artistică în 2016, a scos în evidență mesajul fostului său coleg de la lotul național. „Salvați Herson de rachetele ucrainene”, a fost mesajul lui Vasilenko, pe care presa din Ucraina îl numește „trădătorul de la echipa națională”

„Așa scrie pe rețelele de socializare o persoană care a concurat pentru naționala Ucrainei. Lăsați-mă să fiu rău, dar țara ar trebui să-și cunoască «așa zișii eroi»”, a transmis Oleg Verniaiev pe Instagram, după mesajul fostului său coleg.

Mână de ajutor primită de oligarhii ruși de la patronul lui Manchester City
razboi ucraina
Mână de ajutor primită de oligarhii ruși de la patronul lui Manchester City

Anatoly Tymoshchuk, considerat „marele trădător al Ucrainei”

Ucraineanul Anatoliy Tymoshchuk (42 de ani), antrenorul secund al rușilor de la Zenit, a refuzat să se solidarizeze cu Ucraina și a rămas în funcția pe care o deținea la Sankt Petersburg, fiind numit „marele trădător al Ucrainei” de către presa din țara sa natală.

Comisia de Disciplină a Federației Ucrainene de Fotbal i-a aplicat mai multe sancțiuni lui Tymoshchuk: retragerea licenței Pro, retragerea decorațiilor și premiilor, retragerea trofeelor și medaliilor câștigate în campionatul Ucrainei, Cupa Ucrainei și Supercupa Ucrainei, excluderea din registrul oficial al fotbaliștilor care au jucat la echipa naționala Ucrainei, interdicția de a participa la activitățile fotbalistice de pe teritoriul Ucrainei.

Citește și:

Continuă ororile rușilor în Ucraina » O sportivă de 14 ani și mama ei au fost ucise în Mariupol

Ce au făcut Mircea Lucescu și fotbaliștii de la Dinamo Kiev în ziua de Paște

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
139226857413709
Maximilian Alforno  •  30 Aprilie 2022, 18:11

lol

decaraiman
decaraiman  •  30 Aprilie 2022, 14:44

Sa nu ne facem iluzii ca nu sunt Ukrainieni tradatori , pt ca defapt ei sunt rusi si daca cineva i-a promis ceva acestui *** , e clar ca a impuscat doi iepuri o data , dar nu stie ca totul in viata se plateste . Ii comunic *** asta ( ca el a terminat cu viata sportiva ) ca si-a vandut sufletul satanei . Nu mai minti ba imberbule ca nu ai tu de unde sa sti ce e acolo *** *** ce esti

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

boierasul
boierasul  •  30 Aprilie 2022, 14:35

" Cine nu este cu noi, este împotriva noastră" cam asa este regula în acest război. Stalin este mândru de propaganda Ucrainei))))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează