SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  GIMNASTICĂ

McKayla Maroney are bodyguarzi! » Părinţii ei se tem să nu fie atacată de fanatici

Maroney în umbra Sandrei Izbaşa, la premierea de la proba de sărituri. De la expresia americancei în această fotografia au plecat glumele de pe Internet cu
Maroney în umbra Sandrei Izbaşa, la premierea de la proba de sărituri. De la expresia americancei în această fotografia au plecat glumele de pe Internet cu "McKayla Maroney is not impressed" // foto Reuters

Articol de - Publicat vineri, 24 august 2012 00:00 / Actualizat joi, 23 august 2012 19:17

Gimnasta americană căreia Sandra Izbaşa i-a suflat titlul olimpic la sărituri are gărzi de corp, angajate de părinţii săi.

McKayla Maroney are 16 ani. Şi figura serioasă, sigură pe ea, ba chiar îngîmfată. Este campioană olimpică alături de echipa SUA şi vicecampioană la sărituri, unde a fost întrecută doar de românca Sandra Izbaşa. A devenit star peste noapte, face senzaţie pe Internet cu seria deja celebră "McKayla Maroney is not impressed" ("McKayla Maroney nu este impresionată") şi este invitată la o mulţime de talk-show-uri, iar părinţii ei i-au angajat gărzi de corp.

"I-am angajat specialişti în securitate, nu vrem ca fiica noastră să fie singură nici măcar un moment", a declarat mama gimnastei, Erin.
Paranoia sau temeri justificate? "Nu vrem să se repete ce i s-a întîmplat gimnastei Shawn Johnson", au motivat părinţii McKaylei.

Ce i s-a întîmplat lui Shawn Johnson
Fosta gimnastă, multiplă medaliată la Jocurile Olimpice de la Beijing, de acum patru ani, a avut un fan obsedat de frumuseţea şi succesul ei. Pe 25 martie 2009, Robert O'Ryan (34 de ani) a fost arestat după ce a sărit un gard şi s-a strecurat într-o parcare a postului TV CBS. Poliţiştii au găsit asupra lui arme de foc, bandă adezivă, frînghie şi nişte scrisori de dragoste, destinate lui Shawn Johnson.

Urmăritorul plecase din Florida şi ajunsese tocmai în California pentru gimnastă. În nebunia lui, credea că Shawn vorbise cu el prin intermediul unei emisiuni TV, spunîndu-i că vor fi împreună şi vor avea un copil. Familia Johnson a obţinut un ordin de restricţie împotriva lui Robert O'Ryan, care a fost, în cele din urmă, acuzat şi încarcerat.

Comentarii variate
Vestea că Maroney este în permanenţă păzită de bodyguarzi a fost comentată foarte diferit pe Internet. Unii spun că acesta este, uneori, preţul succesului. Alţii cred că părinţii adolescentei au luat-o razna. "Singurii oameni de care trebuie păzită McKayla sînt chiar părinţii ei", crede un cititor al presei americane.

"Sîntem siguri că există fanatici. Fiica noastră a primit deja multe invitaţii la baluri de absolvire de la necunoscuţi" (Erin Maroney, mama McKaylei Maroney)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
jorgecosta
jorgecosta  •  24 August 2012, 11:47

Deci daca fanaticii sunt cei care trimit invitatii la baluri atunci e clar ca astia din SUA trebuie internati cu totii intr-un sanatoriu de boli mintale.

sapcarosie
sapcarosie  •  24 August 2012, 06:28

Copila. Cand a fi mare numa' s-a juca .

Vezi toate comentariile (2)
Comentează