SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  ATAC

Șocant! A tras cu arma după ce a fost refuzat de o gimnastă: „Ne omora dacă nu eram în pat!”

Așa arată geamul casei în care se afla Mirela Frâncu // FOTO: www.monitorfg.ro/
Așa arată geamul casei în care se afla Mirela Frâncu // FOTO: www.monitorfg.ro/

Articol de GSP - Publicat joi, 27 octombrie 2022 18:04 / Actualizat joi, 27 octombrie 2022 19:18

Gimnasta Mirela Frâncu (18 ani), medaliată cu argint la Mondialele de Gimnastică Aerobică din iulie, a fost victima unui atac șocant.

În finalul lunii septembrie, Mirela a trecut prin momente de groază când un tânăr obsedat de ea a tras cu arma în casa din Comăna de Sus, în care sportiva se afla alături de familie.

„A luat carabina și a tras în geamuri”

Tânărul a fost arestat la domiciliu, pentru 30 de zile. Mama gimnastei a dat detalii despre cele petrecute și a povestit prin ce au trecut.

„Am trecut prin momente cumplite. Nici acum nu ne-am revenit. Ne-am trezit sub gloanțe. Era în jur de ora 05:00, pe 24 septembrie. 

Dormeam la acea oră, în cameră cu Mirela. A tras cu carabina în geamuri. Gloanțele au ricoșat în tavan, din care s-au prăvălit bucăți de tencuială peste Mirela, care în pat. 

Noroc că eram în pat. Dacă eram în picioare ne secera. Ne omora. Avem geamurile cu 3 sticle și au oprit gloanțele, că altfel ajungeau. Bucăți din gloanțe au căzut prin pat și prin cameră, lângă fetiță.

El și fetița mea au vorbit puțin timp, dar fetița mea i-a spus că nu pot fi prieteni din cauza comportamentului lui neadecvat. Dar n-a renunțat. L-a blocat peste tot.

În acea noapte, după ce a venit din club, a luat carabina pe care o are și a venit la casa noastră și a tras în geamuri. A zis că a vrut să o intimideze pe Mirela.

Am sunat la 112 și am cerut ajutor. Polițiștii au cercetat cazul și l-au arestat. Au adunat gloanțele de prin casă. Și acum am găsit bucăți din acele gloanțe într-un dulap”, a spus mama Mirelei Frâncu, potrivit Monitorul de Făgăraș.

Citește și: 

Corespondență din Nisa, epicentrul întrebărilor în cazul Halep » Medicamentul dopant găsit în sângele Simonei nu se găsește nici în farmaciile din Franța

O nouă teorie cu privire la „cazul Simona Halep”: „Poate s-a contaminat prin atingerea unui produs”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
inshallah
inshallah  •  28 Octombrie 2022, 14:12

cum de lipseste galeria cu bunoaca?

81mada
81mada  •  27 Octombrie 2022, 22:19

Chiar ca!!! Cateva nopti de dormit pe jos cu cateva dusuri cu furtunul cred ca ar vedea libertatea altfel

cpt.ahab
cpt.ahab  •  27 Octombrie 2022, 20:41

Cum, mă, arestat la domiciliu?! Un *** care trage cu arma în oameni nu e băgat la răcoare imediat?! Doamne, ce țară și ce justiție! O rușine!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close