SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  FRAUDĂ

Nadia Comăneci a fost victima unei înșelătorii: „Nemernicii! Fac tot ce este posibil”

Articol de - Publicat marti, 07 martie 2023 13:10 / Actualizat marti, 07 martie 2023 13:32

Nadia Comăneci a fost victima unei înșelătorii pe rețelele de socializare. Fosta mare gimnastă și-a atenționat fanii în ceea ce privește anunțul fals care circulă pe Internet.

Nadia Comăneci, în vârstă de 61 de ani, a aflat că pe Internet circulă un anunț fals despre ea și i-a atenționat pe cei care o urmăresc pe rețelele de socializare. Fosta gimnastă a tras un semnal de alarmă și a vrut să se asigure că fanii ei nu cred informația apărută.

Cătălin Cazacu a înlocuit-o pe Ramona Olaru cu o colegă de la Antenă. Cine e noua iubită a campionului la motociclism
RELAȚIE
Cătălin Cazacu a înlocuit-o pe Ramona Olaru cu o colegă de la Antenă. Cine e noua iubită a campionului la motociclism

Imaginea Nadiei Comăneci, folosită în mod fals

În mediul online circulă o postare prin care imaginea Nadiei Comăneci este folosită în mod fals, cu scopul de a fi promovată o oportunitate de investiții. 

Campania falsă promite câștiguri uriașe și posibilitatea de a ajunge un om de afaceri, într-un timp scurt și fără prea mult efort. Fosta gimnastă a luat atitudine și a distribuit pe pagina sa de Facebook anunțul în care îi este folosit în mod ilegal numele. Aceasta își dorește să-și atenționeze fanii pentru a nu putea fi păcăliți.

Nadia Comăneci în mijlocul tinerilor participanți la evenimentul
Nadia Comăneci
Bianca Andreescu și Nadia Comănesci
+3 FOTO

„Mă numesc Nadia Comăneci, sunt un investitor de succes și un sportiv olimpic, iar astăzi vin cu o veste foarte bună. Am lansat o nouă platformă de investiții special pentru români. Este cât se poate de ușor de învățat și vă va ajuta cu ușurință să deveniți un om de afaceri în cel mai scurt timp”, este mesajul apărut în online, unde îi este folosit numele fostei sportive pentru a încuraja oamenii să facă investiții.

Nadia Comăneci a negat că ea este implicată într-o astfel de organizație. „Acest lucru este fals! Aceasta este o informație falsă! Vă mulțumesc, Nadia”, a fost mesajul transmis de aceasta pe Facebook.

Fanii fostei gimnaste au înțeles imediat că totul este o înșelătorie și au fost uimiți cât de departe s-a ajuns pentru ca oamenii să fie păcăliți. 

  • „Nemernici, fac tot ce este posibil doar să folosească imaginea unei personalități”
  • „Trebuie să fie o sancțiune pentru cei care se folosesc în mod abuziv de imaginea unei celebrități și apoi inventează povești pe seama lor! Am mai văzut cazuri, de aceea cred că trebuie să existe o cale prin care să fie oprită această practică ilegală și imorală!”
  • „Știm cine ești, Nadia, dar ai făcut bine că ai spus acest lucru… oamenii nu se dau în lături de la nimic ca să câștige bani…”
  • „Dragă Nadia Comăneci, nimeni nu va crede în acea falsă pagină. Mulțumim ca ne-ai informat”
  • „Nici n-aș fi putut crede că ai fi tu, Nadia, în spatele acestor „afaceri”
  • „Era clar, genul ăsta de materiale se văd de la o poștă ca sunt dubioase”, sunt o parte dintre comentariile primite de Nadia Comăneci pe rețelele de socializare.

FOTO Eugenie Bouchard, apariție spectaculoasă alături de sora geamănă » Petrecere în costum de baie de ziua lor: „Pentru prima oară după 8 ani”

GALERIE FOTO Cine e apariția misterioasă de lângă Adi Vasile, antrenorul lui CSM, la meciul lui Dinamo

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
Tibisor
Tibisor  •  07 Martie 2023, 18:02

De la reclama cu margarina RAMA i se trage ... va spun eu clar !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează