SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  EDIȚIE ANIVERSARĂ

Nu rata, miercuri, o ediție specială a Gazetei Sporturilor! » Octavian Bellu la 70 de ani: „Tot ce am și tot ce n-am datorez gimnasticii”

Pagina întâi de miercuri
Pagina întâi de miercuri

Articol de GSP - Publicat marti, 16 februarie 2021 21:44 / Actualizat marti, 16 februarie 2021 22:26

Octavian Bellu împlinește 70 de ani pe 17 februarie 2021. Gazeta Sporturilor îi dedică în ediția de miercuri un supliment de 6 pagini antrenorului a cărui existență se confundă cu cele mai mari succese ale gimnasticii din România. 

Cariera lui Octavian Bellu e rezumată în Cartea Recordurilor în doar 8 cuvinte: Cel mai medaliat antrenor din istoria sportului mondial! Bellu a contribuit din postura de antrenor cu 305 medalii, dintre care 27 sunt obținute la Jocurile Olimpice!

În ediția tipărită, pe care o găsiți în zori la chioșcurile de ziare, vă așteaptă 6 pagini dedicate legendarului antrenor. Suplimentul va fi disponibil și online, în Gazeta Digitală.

În interviul-eveniment oferit ziarului, Octavian Bellu a vorbit despre parcursul său, cu bune și cu rele, în gimnastică. Antrenorul a mărturisit în discuția cu reporterul Roxana Fleșeru: „Tot ce am și tot ce n-am datorez gimnasticii”. Nu rata discuția întinsă pe 4 pagini cu reputatul Octavian Bellu.

În plus, nume mari ale sportului românesc au stat de vorbă cu reporterii Gazetei, Marian Ursescu și Justin Gafiuc, despre cel care este descris drept omul-istorie.

Nu rata un număr de colecție al Gazetei Sporturilor!

Nu rata, miercuri, o ediție specială a Gazetei Sporturilor! » Octavian Bellu la 70 de ani: „Tot ce am și tot ce n-am datorez gimnasticii”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează