GIMNASTICA  ·  OCTAVIAN BELLU LA 70 DE ANI

EXCLUSIV. Octavian Bellu dezvăluie, la 70 de ani, care e cel mai mare câștig al carierei

FOTO: Raed Krishan +24 FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat miercuri, 17 februarie 2021 12:43 / Actualizat miercuri, 17 februarie 2021 13:22

Ediție specială a Gazetei Sporturilor, astăzi, în ziua în care Octavian Bellu împlinește 70 de ani. Supliment de 6 pagini acum la chioșcuri și pe platforma digitală. În interviul-eveniment care poate fi citit AICI, cel mai medaliat antrenor din istoria sportului mondial a dezvăluit care este marele câștig al carierei sale.

Octavian Bellu spune în interviul GSP că, după toate medaliile obținute în carieră, cel mai mare câștig este relația pe care o are cu gimnastele pe care le-a pregătit.

„Acești copii pe care i-am văzut evoluând și pe care i-am urmărit și după. Noi avem o relație extraordinară cu acești copii, așa le zic și acum, deși au la rândul lor copii. Pentru mine, acesta este cel mai mare câștig: am niște oameni cu care îmi place să mă întâlnesc oricând.

Să ne aducem aminte de lucruri amuzante, am trecut prin niște lucruri foarte grele, fiecare își amintește cât de greu a fost, dar noi ne păstrăm în zona aceea. Suntem într-o familie în care fiecare se bucură că-l vede pe celălalt”, a spus Octavian Bellu pentru Gazeta Sporturilor.

Mă amuz când îmi amintesc cum se refereau la rezultatele noastre: România a ieșit campioană mondială, apoi și-a păstrat titlul. Când s-a luat a cincea medalie de aur consecutivă a apărut «Așa cum era de așteptat, România a cucerit aurul mondial». Cum era de așteptat, că nu concuram singuri. De aici și așteptările mari, dar și deziluziile mari 
- Octavian Bellu 

VIDEO Octavian Bellu a împlinit 70 de ani

Citește mai multe știri din ediția specială a Gazetei Sporturilor, dedicată lui Octavian Belu:Lovitură dură pentru Florentin Pandele! A pierdut definitiv procesul
Libertatea
Comentarii (1)
dragos_chiva  •  17 Februarie 2021, 13:57

Un interviu extrem de interesant. Spre rușinea mea nu am știut că este cel mai medaliat antrenor la nivel mondial. Mulțumesc GSP.

Vezi toate comentariile (1 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
10:00 Tenis, WTA
Turneul din Dubai
Digi 2
19:00 Fotbal, Liga 2
U Craiova 1948 - Mioveni
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:00 Fotbal, Liga Campionilor
Juventus - Porto
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:00 Fotbal, Bundesliga
Borussia Dortmund - Sevilla
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet
Liga 1