SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  CAMPIONAT MONDIAL

Ponor s-a accidentat, dar speră să fie aptă la startul mondialelor » Glezna sensibilă

Cătălina Ponor a suferit o accidentare uşoară
Cătălina Ponor a suferit o accidentare uşoară

Articol de - Publicat miercuri, 05 octombrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 04 octombrie 2011 21:57

Cătălina Ponor s-a accidentat uşor la antrenamentul de ieri, dar va efectua antrenamentul normal pînă vineri, ziua calificărilor mondiale


Cu trei zile înainte de debutul calificărilor Campionatului Mondial de la Tokyo, liderul echipei feminine a României, Cătălina Ponor, a suferit o accidentare. Gimnasta a acuzat dureri la una dintre glezne după un exerciţiu efectuat la bîrnă în timpul antrenamentelor de ieri. Aceasta a avut imediat o discuţie cu medicul lotului, care i-a aplicat o pungă de gheaţă la picior, dar şi cu antrenorul Octavian Belu, care a decis ca eleva să întrerupă şedinţa de pregătire.

"Are o jenă uşoară la gleznă. Nu este vorba despre nimic grav", a mărturisit antrenoarea Mariana Bitang, care a rămas la Bucureşti, dar care ţine legătura prin telefon cu Belu.

"Antrenorii au considerat că este nevoie de un consult medical, care să le ofere informaţii suplimentare, ceea ce s-a şi întîmplat. Cătălina a fost dusă la Spitalul Universitar Juntendo, i s-a făcut o radiografie, iar concluzia medicului specialist a fost că nu există nici un motiv de nelinişte, totul putînd fi rezolvat printr-un simplu tratament obişnuit, în astfel de cazuri. Drept urmare, Cătălina Ponor se va întoarce în sala de antrenament, efectuîndu-şi programul normal", se arată într-un comunicat al FRG, semnat de către preşedintele Adrian Stoica.

"Tricolorele" se află în subdiviziunea a doua a calificărilor şi vor intra vineri (07:15 ora României) în concurs alături de echipa Venezuelei şi de alte două grupe mixte alcătuite din sportive din Finlanda, Croaţia, Portugalia şi Danemarca.

Mondialele din acest an reprezintă criteriu de calificare olimpică, primele opt echipe clasate urmînd să primească biletul pentru Londra 2012. Rezultatele de vineri vor desemna şi gimnastele care vor evolua în finala de la individual compus şi în cele de la aparate. Echipa masculină a României va intra în focul calificărilor duminică.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
gabrielaj
gabrielaj  •  06 Octombrie 2011, 00:14

cata sper sa te faci bine avem nevoie de tine la mondiale .multa sanatate!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează