SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  JO DE LA RIO

Previziune sumbră a Sandrei Izbașa: "Dacă obţinem o medalie la Rio, să fim fericiţi!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 decembrie 2015 08:33

Gimnasta Sandra Izbașa a vorbit despre șansele României de a obține o medalie la Jocurile Olimpice de la Rio de anul viitor.

"Nu ştiu dacă voi putea intra pînă în aprilie în echipă să pot participa la precalificări, dar fetele trebuie să meargă cu gîndul să se califice la Rio. Doamne fereşte să nu ne calificăm. Sînt scenarii... Haideţi să nu ne gîndim acum. Pe bune, nu există aşa ceva.

Cîte medalii vom cîştiga e destul de greu de spus, important este ca fetele să fie sănătoase, să se acomodeze cu aparatul. Nu ai cum să spui cîte medalii obţii. Acum, în sportul românesc dacă venim cu o medalie, să fim fericiţi, pentru că în sport din păcate s-au investit cei mai puţini bani.

Pentru fete a fost o întîmplare ceea ce s-a petrecut la Glasgow (n.r. echipa feminină a ocupat doar locul 13 în calificări), cu siguranţă dacă erau altfel motivate reuşeau să se califice în primele opt. Dar există aceste precalificări şi cu siguranţă vor fi în primele patru pentru a putea participa la Rio", a spus Izbaşa, conform Mediafax.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
mobilajucarii
mobilajucarii  •  19 Decembrie 2015, 03:20

Ce medalii ?! Cand noi am ajuns sa ne zbatem in liga a 2-a a gimnasticii... Si daca cele mici nu fac bine in recalificari, povestea revenirii ei si a Catalinei Ponor se poate sfarsi in aprilie 2016.

ortega
ortega  •  18 Decembrie 2015, 09:51

Ți-o mai tragi cu traficantul ăla , pițipoanco ?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează