SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  TURNEU PREOLIMPIC

Reacție după dezastrul de la gimnastică: "Schimbările trebuiau făcute în urmă cu 10 ani!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 aprilie 2016 21:52

Fosta mare campioană a României la gimnastică, Daniela Silivaș, a comentat rezultele rușinoase obținute de lotul feminin al României la turneul preolimpic de la Rio. 

Echipa României păstrează șanse infime de calificare la Olimpiada de la Rio, marcând o premieră tristă în istoria acestui sport: prima ediție a Olimpiadei la care România nu va participa cu echipa, din 1968.

După primele două subdiviziuni, România este pe locul patru din patru, cu un punctaj care, aproape sigur, nu le va premite fetelor noastre să-și păstreze locul în clasament, ultimul care ar permite calificarea. În concurs mai sunt programate să intre alte patru echipe, pentru ca la final doar primele patru să-și câștige locurile pentru Olimpiada de la Rio.

"O zi tristă. Să sperăm că acum sunt dispuși să schimbe ceva. Schimbări care trebuieau făcute în urmă cu zece ani", a scris Silivaș într-o postare pe facebook.

6 medalii
a obținut Daniela Silivaș la Olimpiada de la Seul, din 1988: trei de aur, două de argint și una de bronz.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
adi_stelistul
adi_stelistul  •  18 Aprilie 2016, 07:41

Locul 7 din 8 echipe a fost ocupat in cele din urma. Adica pozitia a 15-a in lume. Nu inteleg. In urma cu 2 ani echipa aceasta era campioana europeana. Cum s-a produs prabusirea aceasta? A analizat cineva cauzele? Exista solutii?

sakamoto
sakamoto  •  18 Aprilie 2016, 05:58

Birocratzia asfixianta, un aparat birocratic imens, parazitar, inutil, alunga investitorii straini, distruge totul in Romania, precum a frinat Inchizitzia, lumea catolica. Se investesc in aparatul birocratic sume imense de bani, fonduri care ar trebui alocate sportului. Pt a creste copii si un tineret sanatos, asa cum se procedeaza in tarile civilizate. Defrisharea padurilor-salbatica, doar traim intr-un capitalism salbatic-a nenorocit solul si clima in Romania pt 2-3 generatzii. Aceasta numai daca se va frina defrisharea padurilor si se va incepe reinpadurirea la scara natzionala. Ceea ce nu cred ca se doreste. 600 de parlamentari, in loc de cel mult 300, alti bani aruncatzi pe fereastra. Plateste sarmanul popor roman!Ura si la gara!

ftwraku
ftwraku  •  18 Aprilie 2016, 00:35

Deja ma enervez... mai bine renuntam si eu la cetatenie si ma faceam suedez ca fratii Micula. Au dat teapa/facut afaceri cu statului roman,au dat in judecata statul roman,acum au alte zeci de milioane de platit... PROBABIL au dat ceva atentie la 3-4 insi,si gata... Sau precum ala de si-a luat castel in Elvetia. Ca ii dau astia vreo 2 ani,face 7 luni,IN CONDITII mai bune decat multi dintre cetatenii Romaniei,si ii doare la stoaca...ATENTIE! Stat de drept. Apoi ne miram ca nu merge nimic in tara asta....In schimb,ii face cineva o fabrica si vrea sa dea pita corect la angajati,sa traiasca in economia de piata,fara spagi,trebuie sa ii dam repede in cap.... Seara buna...Ma rog,cat poate sa fie ea de buna. Apoi stergeti si acest mesaj,ca si aici sunt acuzatii grave si ...gata. Eu in apararea mea zic atat : FIVE SIGMA. Cine are decenta vede si intelege lucrurile astea. CIAO!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează