SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  CARTE

Reacție nervoasă a Corinei Ungureanu după cartea Mariei Olaru: "Cine ești tu? Cum îți permiți?"

Articol de GSP - Publicat marti, 07 iunie 2016 22:19

Corina Ungureanu a comentat cartea Mariei Olaru și susține că nu se regăsește în poveștile relatate de fosta sa coechipieră de la gimnastică. 

"Ea vorbește despre trăirile mele, deși nu poate nimeni să știe. Cum și-a permis să spună așa ceva? Cum să îți permiți tu? Cine ești tu? Ești una dintre noi, ai aruncat o găleată cu ce vrei tu. M-a caracterizat ca persoană, ca gimnastă.

Nu mă regăsesc în cartea ei. Își atribuie niște merite fără a fi ale ei. Nu au nici o legătura cu mine. Nu am cum să comentez această carte. Cei doi antrenori ne-au fost ca niște părinți. Eu am cerut să fiu mutată din cameră cu ea. Mă agasa. Ea era diferită. Noi am acceptat-o așa cum era.

Nu mi-a venit să cred ce caut eu în poveștile alea. Am fost jignită. Am fost făcută lașă, mincinoasă. M-a pus într-o postură jenantă! Comunicarea mea cu Mărie era foarte limitată. Eu vorbeam și ea tăcea.

Cartea scrisă de mine nu are atât succes pentru că nu are asemenea lucruri în ea. Ea îmi demontează toate poveștile", a zis Corina Ungureanu la Antena 3. 

La emisiunea Sinteza zilei au mai participat Cătălina Ponor, Sandra Izbașa, Corina Ungureanu, Octavian Belu și Mariana Bitang.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (101)
ceaiuri
ceaiuri  •  08 Iunie 2016, 18:55

corina are dreptate...au fost jucatoare mult mai bune si nu se regasesc in declaratiile mariei(e ca la scoala ..cel bun niciodata nu e tras de perciuni..dar ultimul intodeauna v-a avea de suferit)olaru era o jucatoare inata si cam atat...presupun ca daca a fost un tiraj mare tb vandut..totul pare o chestie financiara...si tb facuta reclama

timm
timm  •  08 Iunie 2016, 12:32
Postat de crimson.veritas pe 08 Iunie 2016, 04:26

Nu trebuie sa te deplasezi efectiv ... astazi mijloacele de informare sunt vaste, multiple, diverse! ...:)) Totusi nu inteleg care este legatura dintre aceasta discrepanta economica semnificativa dintre Romania si foste Puteri Imperiale si Basescu si fostul si actualul lui partid, intelegi? Vin astia din diaspora, se ... uita la cat de dezvoltatii sunt vesticii, dupa aia se uita la Romania ... si ajung la concluzia ... sa votam cu Basescu ... why? Care e legatura? ...:)) Pai daca-l votezi pe Basecu ... se mareste discrepanta ... ba mai rau ... se anuleaza tot ce am progresat pana acum ca constiinta democratica, justiie, liberalism ... si aici ma refer la momentul 2004! Basescu a creat constructii politice si un curent politic (basism) ... in care nu exista: prezumptia de nevinovatie, presa libera, parlament, gandire liberala (instituutionala sau cetateneasca), capital autohton distrus, drepturi procesuale respectate, drepturile omului, detinutii sunt locatati in penitenciare pe 2mp de persoana, munca intelectuala nu se ia in considerare, imunitate e rea, gratierea si amnistia sunt lupta anti-justitie (pot sa-ti explic in detaliu importanta celor 2 institutii), avocatul este presul procurului, judecatorul colabreaza cu procuroul, etc. Combaterea coruptia (5 infractiuni) care este o categorie minora de delicte finaciare (ca si cuantumul prejudiciului, in comparatie cu evaziunea fiscala sau spalrea de bani sunt mizilic) ... poate justifica toata aceasa cruciada anti-democratie?

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

timm
timm  •  08 Iunie 2016, 12:29
Postat de crimson.veritas pe 08 Iunie 2016, 04:02

Pai asta e chestia cu capitalismul ... CFR a fost si este o societate comerciala cu capital privat, un business, creat de Paskany (in niste circumstante politice favorabile ... care nu le mai repet) ... a scos profit ... si legea comerciala, legislatia europeana / universala de fapt ... ii permite sa faca retragere de capital, si alte cateva mijloce LEGALE ... care ii permite sa retraga lichiditatile din societate pe persoana fizica sau alte societati ... atat timp cat a fost actionar unic, sau actionar majoritar (cu votul consiliului de administratie ... probabil niste marionete, sau parteneri de afaceri) ... chiar nu vad nimic ilegal in asta ... efectiv procesul de a scoate banii de pe firma si ... cand activele sunt sub pasive ... sa ceara si sa i se accepte insolventa societatii ... urmata fie de re-organizare, fie de faliment. Daca toate aceste operatiuni respecta procedurile, formele legale ... fondul este corect! Degeaba vine DNA-ul cu sorcova la CFR ... e din capitolul CIRC ...:))

Nu a retras banii legal, ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (101)
Comentează