SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  GIMNASTICA

Reunirea

Articol de GSP - Publicat joi, 25 octombrie 2007 00:00

Catalina Ponor s-a alaturat ieri lotului olimpic care se pregateste la Izvorani. La sfirsitul lui 2005, Catalina Ponor s-a retras din pregatirea centralizata a lotului olimpic condus atunci de Octavian Belu si de Mariana Bitang. In martie 2007 s-a intors la gimnastica sub observatia lui Matei Stanei, cel care a pregatit-o in primii ani ai sai de sport. O alta revenire s-a produs in luna iunie, cind Ponor a preferat-o pe Mariana Bitang ca antrenoare. De ieri, ea a mai facut citiva pasi inapoi in timp si s-a alaturat lotului olimpic, condus acum de Nicolae Forminte. Dupa locul patru obtinut la birna in finalele pe aparate de la CM din septembrie, Ponor a avut timp de odihna si de gindire. "Am convins-o foarte greu pe Catalina ca este spre binele ei sa aiba o pregatire centralizata. Cit s-a antrenat separat nu aveam cadrul necesar pentru performanta", a spus Mariana Bitang.

Tripla campioana olimpica s-a alaturat lotului, care din cauza unor renovari la sala din Deva se pregaseste la Izvorani. "Catalina Ponor face parte din lotul national, este o membra a lui si se va antrena acolo unde se vor pregati si restul gimnastelor", a spus Forminte. Ea va lucra la inceput diferentiat fata de celelalte gimnaste pentru ca se afla intr-o perioada de readaptare la efort.

"Catalina Ponor s-a prezentat  la Izvorani. Dupa-amiaza a participat la primul antrenament. Se va antrena diferentiat, pentru ca sportiva trece printr-o perioada normala de readaptare, dupa o pauza mai indelungata"

Nicolae Forminte, antrenor coordonator

Playtech: Ce a putut spune Ilie Năstase despre Simona Halep după ce a scăzut în topul WTA: ”Nu este ...


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează