SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  LOTUL OLIMPIC

Reunirea

Articol de - Publicat joi, 25 octombrie 2007 00:00

Cătălina Ponor s-a alăturat ieri lotului olimpic care se pregăteşte la Izvorani. La sfîrşitul lui 2005, Cătălina Ponor s-a retras din pregătirea centralizată a lotului olimpic condus atunci de Octavian Belu şi de Mariana Bitang. În martie 2007 s-a întors la gimnastică sub observaţia lui Matei Stănei, cel care a pregătit-o în primii ani ai săi de sport. O altă revenire s-a produs în luna iunie, cînd Ponor a preferat-o pe Mariana Bitang ca antrenoare. De ieri, ea a mai făcut cîţiva paşi înapoi în timp şi s-a alăturat lotului olimpic, condus acum de Nicolae Forminte. După locul patru obţinut la bîrnă în finalele pe aparate de la CM din septembrie, Ponor a avut timp de odihnă şi de gîndire. "Am convins-o foarte greu pe Cătălina că este spre binele ei să aibă o pregătire centralizată. Cît s-a antrenat separat nu aveam cadrul necesar pentru performanţă", a spus Mariana Bitang.

Tripla campioană olimpică s-a alăturat lotului, care din cauza unor renovări la sala din Deva se pregăşeşte la Izvorani. "Cătălina Ponor face parte din lotul naţional, este o membră a lui şi se va antrena acolo unde se vor pregăti şi restul gimnastelor", a spus Forminte. Ea va lucra la început diferenţiat faţă de celelalte gimnaste pentru că se află într-o perioadă de readaptare la efort.

"Cătălina Ponor s-a prezentat la Izvorani. Dupa-amiaza a participat la primul antrenament. Se va antrena diferenţiat, pentru că sportiva trece printr-o perioadă normală de readaptare, după o pauză mai îndelungată"
Nicolae Forminte, antrenor coordonator

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează