SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  CAMPIONATE EUROPENE

4 medalii pentru România la Campionatele Europene de Gimnastică pentru juniori

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 august 2022 14:22 / Actualizat luni, 15 august 2022 10:12

Pe lângă medaliile de la înot și canotaj, România a fost premiată și la gimnastică, la Campionatele Europene pentru juniori, unde Amalia Puflea și Sabrina Voinea au avut rezultate excelente azi.

Amalia Puflea a obținut medalia de aur la sol, probă la care Sabrina Voinea a luat bronzul.

Amalia Puflea a primit o notă de 13.233, cea mai mare din concurs, depășind-o pe italianca Viola Pierazzini (13.200). Sabrina Voinea, locul 3, a avut un punctaj de 12.966.

Aur și la sărituri

Tot azi, Sabrina Voinea a câștigat și finala junioarelor la sărituri. Ea a avut o medie 13.250. Le-a depășit pe Ming Van Eijken (Franța) și July Marano (Italia).

Bronz și la bârnă

Amalia Puflea a fost medaliată și la bârnă. Ea a terminat pe locul 3, cu un punctaj de 12.400. În aceeași probă, Amalia Ghigoarță a terminat pe 6 (11.866).

Citește și:

Ion Țiriac, despre David Popovici și o amintire tare: „Cine-mi vine la cafea într-o dimineață? Michel Platini! «Ce faci, mă, aici? Du-te dracu' la fotbal!»”

Ministrul Sportului, mesaj după recordul mondial stabilit de David Popovici: „Când ești atât de bun, e greu să mai surprinzi”

Dezvăluiri la 30 de ani după coșmarul cu Suedia » Atenție, limbaj licențios! „«Prostul ăla de Balint m-a băgat în că**t, f***-l în gură să-l f**” + Discursul șocant de la final: „Proștii dracu', hai acasă!”

Camerele TV s-au îndreptat imediat către Țiriac Jr. » Gestul făcut în timp ce Sorana Cîrstea, iubita lui, pierdea semifinala de la Dubai


Comentarii (1)
romulus57
romulus57  •  14 August 2022, 18:09

Felicitari fetelor!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează