SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  CAMPIONATELE MONDIALE

România s-a clasat pe locul 4 la Campionatul Mondial de Gimnastică

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 octombrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 08 octombrie 2014 17:09

Reprezentativa feminină a României a terminat competiţia pe echipede la Campionatul Mondial de Gimnastică pe locul 4, cu 170, 961 de puncte, la doar jumătate de punct de ocupanta locului 3, Rusia.Gimnastele din România, Larisa Iordache, Andreea Munteanu, Anamaria Ocolişan, Alina Ştefania Stănilă şi Paula Cristina Tudorache, au reuşit o perfomanţă mai bună decît cea din calificări, unde s-au clasat pe locul 7, informează Agerpres.

Competiţia a fost cîştigată de SUA, iar pe podium s-au mai clasat China şi Rusia.

Campionatul Mondial continuă joi cu proba de individual compus masculin, unde România este reprezentată de Cristian Băţagă.

Joi, intră în concurs Larisa Iordache şi Alina Stănilă la individual compus, iar duminică, Iordache va concura în finalele de la bîrnă şi de la sol.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (7)
madskills
madskills  •  09 Octombrie 2014, 09:59

sa privim spre viitor??? care viitor pai incompententule, cand noi avem 300 sute de sportive legitimate in tara, pe cand China are peste 1 milion si SUA cateva sute de mii? Cand Bellu nu avea medic de specialitate la lot si se ruga de un pediatru sa vina sa consulte fetele, cand statea in timpul lui liber si alerga sa gaseasca sponsori??? Stiai ca Bellu si Bitang, NU Frg, au adus o sponsorizare de aproape 2 milioane de euro pentru descoperirea de talente? Si ia ghici: NU au cerut niciun ban pentru asta, e mostenirea lor lasata gimnasticii. Imi e rusine de multe ori ca exista papagali ca tine, care nu stiu sa respecte valorile. De aia ne meritam soarta..

madskills
madskills  •  09 Octombrie 2014, 09:56
Postat de chucky2003 pe 08 Octombrie 2014, 20:37

Pfff "Magicienii Belu si Bitang" ma doare mintea,bine naibii ca au plecat,habar nu aveti in ce conditii si ce teroare erau antrenate fetele astea,noi numai in Belu si Bitang am ramas,mereu in trecut,niciodata nu privim spre viitor,traim numai din trecut suntem penibil,avem sau aveam antrenoti tineri si buni la gimnastica,dar ca deobicei din cauza coruptiei din tara noastra nu poti face nimic,si au plecat sa antreneze in alte tari,pt ca noi ii vrem pe Belu si Bitang,care in momentul de fata sunt niste fosile,cu tip de antrenament invechit si teroare pe fete

tare sunt curios ce fumezi tu, asemenea delir merita studiat la cursurile de psihiatrie. Ba, tu stii cine sunt "fosilele" astea? Cei mai mari antrenori din ISTORIA SPORTULUI. Fotbal, volei, polo, hochei, si orice alt sport vrei tu, in niciunu din ele NU mai exista antrenori atat de medaliati. Dar bine, e o bagatela sa figurezi si-n cartea recordurilor cu asa ceva. Stateau in teroare fetele??Vai, bietele de ele...mai bine le indopa cu ciocolata si se ruga de ele frumos sa faca un exercitiu. Sportul, mai ales gimnastica cere sacrificii ENORME. Asa tiran cum era, Belu a obtinut rezultate. Dar tu probabil faci diagonale prin casa dupa 2 farfurii de ciorba si o saorma

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  09 Octombrie 2014, 01:26
Postat de madskills pe 08 Octombrie 2014, 17:23

in conditiile actuale e o performanta mai mult decat onorabila !! nu se mai investeste absolut deloc, magicienii Bellu si Bitang au plecat, fete nu mai sunt, COSR mai mult pune piedici decat ajuta iar FRG este pur si simplu la pamant. Este o performanta acest loc 4.

absolut. s-a terminat si cu gimnastica feminina.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează