SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  

Sandra Izbaşa din nou la Deva

izbasa
izbasa

Articol de - Publicat miercuri, 10 martie 2010 00:00

Campioana olimpică de la Beijing îşi continuă recuperarea după ce în septembrie 2009  s-a accidentat grav la un antrenament. Şi o continuă la Deva, acolo unde este de cîteva săptămîni. "Este bine, dar mai are de recuperat pentru efortul maxim. Pe 21 martie ar trebui să se încheie tot acest proces. Mergem pas cu pas. Fizic este bine, dar la psihic mai e de lucrat. Stăm de vorbă cu Sandra. Ea îşi pune tot felul de întrebări:< Merită să mai fac gimnastică?> Din punct de vedere fizic ea mai poate să facă gimnastică, dar psihic e mai greu. O astfel de accidentare te marchează. Nu se mai gîndeşte la ce s-a întîmplat", a spus tătăl Sandrei, Florin Izbaşa.
Sandra Izbaşa a suferit o ruptură de tendon ahilian şi o fractură la mînă dreaptă în luna septembrie în cadrul unui antrenament deşfăşurat înainte de Naţionalele de Gimnastică de la Buzău.


 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
 •  10 Martie 2010, 12:30

habar n-ai ce vorbesti. si-a rupt calcaiul si tendonul cand a facut bataia pentru saritura, drept urmare saritura nu a avut amplitudine si de aceea a aterizat gresit si si-a fracturat si mana. e o diferenta de nuanta care conteaza.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează