SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  ANTRENORI

Şi-au dat demisia, dar rămîn aproape » Octavian Belu şi Mariana Bitang nu pleacă de tot

Articol de - Publicat joi, 16 octombrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 15 octombrie 2014 22:57

Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Gimnastică va decide săptămîna viitoare cine va coordona lotul naţional feminin de gimnastică.

Campionatul Mondial 2014 s-a terminat, gimnastica românească a cucerit două titluri de vicecampioană, prin Larisa Iordache, la individual compus, respectiv, la sol. Lotul feminin a rămas însă, la jumătatea ciclului olimpic, fără antrenorii coordonatori Octavian Belu şi Mariana Bitang, cei doi tehnicieni dîndu-şi demisia în această vară. În zilele ce urmează, preşedintele FRG, Adrian Stoica, va începe procedura de numire a noului antrenor coordonator.

- Domnule Stoica, care este strategia federaţiei pentru Rio 2016 în privinţa antrenorilor?
- Lotul feminin nu poate fi lăsat fără conducere şi de aceea, săptămîna viitoare, vom convoca structurile de conducere în care vom discuta şi decide persoana care întruneşte cît mai multe criterii pentru această responsabilitate.

- Care sînt numele pe care le veţi lua în discuţie?
- Nu vreau să pronunţ nici un nume, dar vom alege dintre cei care au lucrat deja la lot.

- Antrenorii secunzi actuali?! Lucian Sandu, soţii Moldovan?!
- Vor fi nume şi din afara lotului. Trebuie să discutăm cu calm şi cu argumentele pe masă şi să găsim persoana care-şi poate asuma cu sorţi de izbîndă continuarea activităţii. Lucrurile merg înainte.

- Belu şi Bitang vor participa la discuţii?
- Da. Vor fi parte a consultărilor. Ei îşi menţin dorinţa de a ajuta din afara lotului.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  16 Octombrie 2014, 12:46

Cum sa plece de langa ciolan ?! Cred ca s-au rugat si cu mainilesi cu picioarele , sa nu se intoarca fetele cu nici o medalie de la CM ! Oportunistii astia doi parca ziceau ca se bat nu stiu cate tari pe ei ??!!

zenga121
zenga121  •  16 Octombrie 2014, 09:59

Ceva logic.SALARIUL merge in continuare, etccccccccccc.In plus raspundere 0 .Dar macar SALARIUL merge inainte.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează