SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  RĂZBOI ÎN UCRAINA

O dublă campioană olimpică, colonel în armata rusă, susține acțiunile lui Vladimir Putin: „Hai să distribuim asta”

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 martie 2022 15:44 / Actualizat duminica, 06 martie 2022 16:45

Svetlana Khorkina (43 de ani), una dintre fostele mari gimnaste ale Rusiei, este acum o susținătoare a invaziei rusești în Ucraina.

Campioană olimpică și mondială, Svetlana este parlamentar rus și este o susținătoare a acțiunilor lui Vladimir Putin, făcând parte din partidul acestuia.

Svetlana Khorkina susține acțiunile lui Vladimir Putin

Potrivit spaniolilor de la Marca, simbolul „Z”, care a apărut pe multe dintre tancurile care au invadat Ucraina și pe care și l-a lipit pe piept gimnastul rus Ivan Kuliak, a fost a fost promovat intens de fosta gimnastă.

Khorkina este colonel în armata Rusiei, este căsătorită cu un fost general din FSB (Serviciul Federal de Securitate al Rusiei) și a avut recent un mesaj categoric:

„Este o campanie pentru cei care nu se tem să recunoască faptul că sunt ruși. Hai să distribuim asta”, a declarat fosta sportivă.

7 medaliiare Svetlana Khorkina la Jocurile Olimpice (2 de aur, 4 de argint, una de bronz)

„COVID-ul este o pedeapsă divină pentru persecutarea Rusiei”

În martie 2020, fosta mare sportivă a dat o declarație controversată, legată de pandemia de COVID-19.

„În opinia mea, pandemia de coronavirus este o de pedeapsă divină. Imnul nostru spune că Dumnezeu ne protejează pământul. Lumea nu poate supăra Rusia”, a spus aceasta, potrivit Mundo Deportivo.

Ce semnifică litera Z de pe tancurile Rusiei

Pe multe dintre tancurile care au invadat Ucraina a fost remarcată litera Z, dar și alte semne, triunghiuri sau romburi. 

Expertul militar Michael Clarke, citat de Sky News, a explicat posibila semnificație: „În cele mai multe cazuri, aceste simboluri reprezintă o anumită locație, comunică zona în care se deplasează, arată din ce unitate face parte vehiculul militar și către ce front se îndreaptă. Acestea semne se aplică cu scurt timp înaintea unui atac”.

Citește și: 

Daniel Pancu, explicaţii puerile pentru declarația controversată legată de liderul din Cecenia: „Da, sunt cuvintele mele. Dar a fost o frază neterminată din partea mea”

Lacrimile unei ucrainience după ce și-a zdrobit adversara: „Glorie Ucrainei, glorie eroilor!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
waves
waves  •  07 Martie 2022, 18:36
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Termina mai nefericitule cu propaganda rusa ..Un dictator criminal la fel ca Hitler, a atacat armat un popor sa i imparta teritoriile dupa bunul sau plac ,il haituieste si ineaca in sange un stat suveran liber si independent...

sica.nevaccinatu
sica.nevaccinatu  •  07 Martie 2022, 08:02

din pacate dezinformarea lucreaza. azi la realitatea a fost o emisiune unic a unde se putea aflau adevaruri necenzurate ca in presa servila despre culisele acestui razboi. daca scri ceva de putin este pro razboi. daca sustii un ac tor care ii este dictat ce sa faca si isi omoara propriul popor esti putinist. nu domnilor cititi si judecati singuri. exista un acord minsk inc alc at de cel care afirma mai ieri ca romanii au invadat pamintul ucrainian numit basarabia. nicio vorba de cum romanii ii ajuta sau de grupul masiv etnic romanesc care a fost torturat. florin calinescu actorul , s-a ridicat si a urlat la acest JELENSKY care isi omoara propriul popor. interesele sint mari si altii dorsc razboi nu pace pentru a-si ascunde afac erile pandemiste. politic romania joaca prost si nu priveste la unguri cum se retrag din prostii. america a asediat iugoslavia si atunci a fost razboi bun? azi nu mai av em relatii de buna vecinatate cu nimeni. toti vor sa ne foloseasca si sint dulapuri si plante care pun botul. intrebati-va dece nu a dorit Jelenscky sa fie o tara neutra? un statut colosal. Federativa daca vreti. nimeni in 8 ani de zile nu a sarit in ajutorul etnicilor romani si ortodoxie din donbas etc. si atunci? cine devine agresor? informatii false , stergerea russia today ca post de informare. oamenii trebuie lasati sa decida ce si cum sa citeasca. azi se aratau copii ca ar fi omoriti de rusi , rusi care au creat cordoanele umanitare fata de unul care isi omoara poporul.

doublem
doublem  •  06 Martie 2022, 23:00
Postat de firaldo pe 06 Martie 2022, 15:56

Asta nu e aia pe care o ardea Putin?

Aia era de la ritmică . Alina Kabaeva

Vezi toate comentariile (10)
Comentează