GIMNASTICA  ·  CM

VIDEO+FOTO Dan Negru transmite un mesaj puternic după eșecul de la Mondialele de gimnastică: „E cea mai valoroasă fotografie din istoria sportului românesc! Ați făcut praf un sport în care eram stăpânii lumii”

Luni, 07 Octombrie 2019, 20:39

Renumitul om de televiziune Dan Negru critică dur performanța României de la Campionatele Mondiale de Gimnastică din Germania.

România a ratat pentru a doua oară consecutiv prezența la Jocurile Olimpice. Mai mult, „tricolorele” au terminat pe locul 22 din 24 de echipe la Mondialele recent încheiate.

Dan Negru a postat pe Facebook o imagine cu podiumul din proba de individual compus de la Jocurile Olimpice din 2000. Andreea Răducan luase aurul, Simona Amânar argintul, iar Maria Olaru bronzul. 

Pentru mai târziu, când acest azi va fi un ieri îndepărtat și îngropat în grecut. Cu stimă și profund respect, Maria Olaru”, scria pe poza primita de Dan Negru.

„Am primit fotografia asta cu autograf imediat după Olimpiada de la Sydney unde Maria Olaru, Simona Amânar și Andreea Răducan ocupau tot podiumul!
Un podium românesc! Aur, argint, bronz!

Îmi scria Maria Olaru în autograf : „pentru mai târziu, când acest azi va fi îngropat în trecut”. Ce premoniție avea!

Azi, România a ratat până si calificarea la Olimpiadă ocupând locul 22 la Mondialele de gimnastică! Ați făcut praf un sport în care eram stăpânii lumii!

Asta e poate cea mai valoroasă fotografie din istoria sportului românesc”, a scris Dan Negru în descrierea fotografiei primite de la Maria Olaru. 

Vezi și:

Analiza Silviei Stroescu, medaliată cu aur la JO 2004, după ratarea Jocurilor Olimpice: „Avem un sistem care nu dă rezultate” + Ce reformă din temelii propuneClipuri șocante și indecente cu Margherita, făcute publice. Greu de privit pentru un tată. Reacția halucinantă a lui Ioniță din Clejani

Libertatea

Comentarii (11)

Ion Popescu  •  08 Octombrie 2019, 22:44

Presa scrisa si TV au o mare vina. Nici o analiza serioasa. Totala incompetenta. Numai barfe, can-can, mahala. Asistam la #becalizarea# presei.

Ion Popescu  •  08 Octombrie 2019, 22:40

Dan Negru are dreptate. Dar nu numai atat. Au facut praf toata Romania, in toate domenile. Dezastru pe toata linia.

bulletproof  •  08 Octombrie 2019, 09:42

Și credeți că dacă revine "cuplul" Belu & Bitang, credeți că se va rezolva mare lucru ??? Așa se întâmplă când ... n-ai cu cine ❗

Vezi toate comentariile (11 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:30 Fotbal, Bundesliga 2

Stuttgart - Hamburger

Digi 1
Program TV complet

Liga 1