GIMNASTICA  ·  INEDIT

VIDEO+FOTO Nadia a inaugurat grădinița pentru micii gimnaști » Poanta zilei la eveniment: "Nu e copilul meu, e al lui Borcea" :D

Foto: Eduard Apostol +7 FOTO
Foto: Eduard Apostol

Articol de — - Publicat miercuri, 05 decembrie 2018 15:33

Nadia a deschis ieri în Otopeni primul centru pentru gimnaști cu vârste cuprinse între 3 și 5 ani, în prezența marilor nume ale sportului românesc. 

Primul 10 din istoria gimnasticii internaționale vrea să lanseze noi campioni în sportul care a făcut-o "Zeița de la Montreal". Nadia Comăneci, 57 de ani, a inaugurat ieri o grădiniță pentru micii gimnaști, cu vârste între 3 și 5 ani, în cadrul Complexului Ion Țiriac - Telekom Arena din Otopeni, punând în aplicare un proiect pe care l-a dezvoltat deja în Statele Unite ale Americii.

La "GymNadia" va lucra cu soții Cristian și cu Lăcrămioara Moldovan, antrenori la CS Dinamo și foști tehnicieni ai lotului național, ultima fiind fostă elevă a legendarei gimnaste.

"Simo, hai să te rostogolești cu noi!"

Nadia s-a integrat repede în zona copilăriei, jucându-se alături de țâncii care au deschis grădinița, una de inițiere pentru viitorii gimnaști. "Zeița" s-a amuzat cu cei mici, dar și cu cei mari. Simona Halep a constituit un sprijin important al proiectului Nadiei și a primit mulțumiri publice, dar și-o invitație: "E binevenită oricând să se rostogolească aici cu noi! O să-i dea energie ca să continue ca numărul 1 mondial în tenis".

a +7 FOTO

"Munciți, eu n-am primit nimic de-a gata"

Cum a pornit ideea acestei grădinițe, care în SUA poartă denumirea de preschool movement education? "Proiectul este al meu, dar a devenit realizabil cu sprijinul fundației lui Ion Țiriac și cu buzunarul lui. Știi că bugetul se poate mări, dar se și realizează. El mi-a spus pe tonul lui hazliu:

"Comăneci, am un spațiu la patinoar, vreau să vii să-l vezi! Dar nu sunt scări". "Când vei avea scări, atunci facem proiectul din America". Este și multă joacă, ne rostogolim, creștem sănătos și frumos, iar copiii trebuie să învețe că, ulterior, munca te duce la toate nivelurile de succes. Eu nu am primit nimic niciodată de-a gata", a explicat legendara sportivă.

15 decembrie, ora 11:00, este data la care se organizează prima selecție pentru cursurile gratuite de inițiere în gimnastică

"Armstrong a spus: "Este un pas mic pentru mine, un pas enorm pentru omenire!". Nu era pe aici, prin România, ci pe Lună. Bine, și noi suntem cam pe Lună tot timpul. Nu sunt adeptul revoluțiilor și să arunci cu gardurile în popor, ci să crești copiii frumos și sănătoși" Ion Țiriac

"Nu e al meu, e al lui Borcea!"

Printre starurile prezente la eveniment, s-a numărat și Ilie Năstase (72 de ani). Primul număr 1 din istoria tenisului masculin a pus ochii pe câteva hostesse, a întreținut atmosfera și a glumit cu Ion Țiriac. În timpul discursului, miliardarul a auzit scâncetul unui copil din sala de festivități.

"Ilie, cred că e al tău! Sau nu, că tu nu mai poți", a spus Țiriac. Iar replica lui Nasty a venit din grupul marilor sportivi: "Pardon, e al lui Borcea, nu al meu!". Banii firmei-paravan a bucătăresei din Giurgiu, care a vândut măști la suprapreț, au venit din Abu Dhabi, sub steagul „cooperării” anunțate de Orban și de prințul Emiratelor
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
20:00 Fotbal, Liga 1
Viitorul - Dinamo
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:00 Fotbal, Premier League
Sheffield Utd - Tottenham
Eurosport
20:30 Fotbal, Serie A
Atalanta - Napoli
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
20:30 Fotbal, La Liga
Real Sociedad - Espanyol
Digi 3, Telekom 3, Look Sport 2
21:30 Fotbal, Baraj Bundesliga
Werder Bremen - Heidenheim
Digi 2, Telekom 4, Look Sport 3
22:15 Fotbal, Premier League
Manchester City - Liverpool
Eurosport
22:45 Fotbal, Serie A
Roma - Udinese
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
23:00 Fotbal, La Liga
Real Madrid - Getafe
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1

Acum, în direct

Urmărește aici

acum!
×