GIMNASTICA  ·  EXERCIȚIU

VIDEO + FOTO Simone Biles, exerciții uluitoare! Coborâre în premieră la bârnă și un salt triplu-dublu la sol

Articol de — Luni, 12 August

Simone Biles, gimnasta americană, 22 de ani, a câștigat al șaselea titlu național la individual compus, după ce a prezentat două elemente în premieră.

Campionatele Mondiale se apropie cu pași repezi, iar gimnastele americane au demonstrat în cadrul întrecerii lor naționale că sunt extrem de pregătite pentru întâlnirea de la Stuttgart, care va avea loc între 4 și13 octombrie. Însă Simone Biles, care a cucerit al șaselea titlu la individual compus, a arătat din nou că este dintr-o altă ligă. 

Multipla campioană olimpică și mondială a prezentat o coborâre în premieră la bârnă și un nou element la sol, unul pe care foarte puțini băieți se încumetă să-l execute, un salt triplu-dublu.

Evenimentele de la Kansas City i-au făcut pe jurnaliștii americani să o numească cea mai bună sportivă din toate timpurile. „Nu există niciun fel de dubiu, Simone Biles e cea mai bună. Fără supărare pentru LeBron James, Mikaela Shiffrin, Serena Williams sau Alex Morgan e cea mai bună sportivă din lume în acest moment", a scris Nancy Armour în USA Today.

+5 FOTO

„Yo! Simone Biles e direct cea mai bună din toate timpurile. Nu trebuie să existe vreo dezbatere”, a scris jurnalistul Roland Smith. 

20 de medaliimondiale are în palmares Simone Biles, dintre care 14 sunt de aur

5 medaliiolimpice a cucerit Simone Biles la JO de la Rio, patru fiind de aurO hunedoreancă și-a găsit un amant, în timp ce concubinul ei era la muncă în Germania. Incredibil ce a urmat!

Libertatea

Comentarii (2)

flojo  •  12 August 2019, 17:48

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

visinu  •  12 August 2019, 17:32

E extraodinar cum poate sa sara daca ne gandim ca e atat de bolnava incat ia in fiecare zi cate un pumn de pastile ca sa nu moara. Vezi si https://www.businessinsider.com/russian-hack-serena-venus-williams-simone-biles-exemptions-banned-drugs-2016-9

Vezi toate comentariile (2)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
16:00 Ciclism

Turul Danemarcei

Eurosport 2
17:55 Tenis, Calificări

US Open

Eurosport
20:00 Fotbal, Europa League

FCSB - Guimaraes

-
22:00 Tenis, ATP

Turneul din Winston-Salem

Digi 2, Digi 3
Program TV complet

Liga 1