SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  ITALIA

VIDEO Gest remarcabil al italienilor pentru Nadia Comăneci » Fostei gimnaste i-a fost dedicat un film în festivalul de la Roma

FOTO: jurnalul.ro
FOTO: jurnalul.ro

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 februarie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 15 februarie 2013 16:19

Una dintre cele mai importante gimnaste din istorie, Nadia Comăneci a fost elogiată joi seara la Roma, în cadrul unui festival de film.

România a făcut parte din categoria dedicată sportului din festivalul "The Impossible Hour", unde se prezintă doar documentare şi filme de scurt metraj. 

"În forma lucrurilor care trebuie să vină" este scurt metrajul care i-a fost dedicat Nadiei, considerată un simbol al perfecţiunii, anunţă ziare.com.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
euoltean
euoltean  •  15 Februarie 2013, 23:00

Inegalabila!

vandersaar
vandersaar  •  15 Februarie 2013, 18:05

Datorita Nadiei sunt mandru de a fi roman.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează