SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  ANTRENAMENT

Zi plină pentru gimnaști și gimnaste » Înfruntare cu Spania și antrenament cu public

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 martie 2016 00:00

Azi, după antrenamentul demonstrativ al fetelor, la Polivalenta bucureşteană se va desfăşura întâlnirea dintre echipele masculine ale României şi Spaniei, un test pregătitor pentru concursul de calificare la Rio (16-22 aprilie), la care ambele team-uri vor lua parte.

Din lotul pregătit de Ioan Suciu, Ştefan Gal şi Vasile Vug fac parte: Marian Drăgulescu, Marius Berbecar, Andrei Muntean, Cristian Băţagă, Andrei Ursache, Laurenţiu Nistor şi Andrei Groza.

Antrenament cu public

Componentele lotului olimpic sunt pregătite pentru a susţine astăzi, de la ora 13:00, un antrenament special în Sala Polivalentă din Bucureşti. Special pentru că va fi cu public, pe podiumul de concurs cu care deja s-au acomodat.

Larisa Iordache, care s-a accidentat săptămâna trecută la mână, fiind operată cu succes între timp, şi-a acompaniat colegele din tribună. Intrarea este liberă la demonstraţia de azi.

Gimnastele se pregătesc pentru concursul preolimpic, programat la Rio de Janeiro din 17 aprilie, care le poate aduce biletul pentru JO.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează