SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI

A fost cea mai bună jucătoare cu Gyor și e îndrăgostită de fanii români: "Incredibil! Ceva de vis"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat duminica, 28 ianuarie 2018 20:04

Amanda Kurtovic, interul dreapta de la CSM București, a făcut vineri seara, în meciul câștigat 28-22 contra Gyorului, cel mai bun meci al său de când a venit în România.

Norvegianca a marcat de 8 ori, s-a apărat excelent și a adus aminte tuturor de handbalista care juca în sezoanele trecute la Larvik și era golgeterul echipei.

- Amanda, cum a fost? A fost cel mai bun meci al sezonului și pentru tine, și pentru echipă?
- Sunt foarte mândră de fete și mă bucur foarte mult că fac parte din această echipă. Este o atmosferă bună în lot, începem să ne cunoaștem mai bine, să ne simțim în teren. Pentru mine este mai ușor să joc când am alături, practic, cele mai bune jucătoare din lume.

- E o motivație în plus când joci cu Gyor?
- Normal. E cea mai bună echipă din lume, sunt campioanele. Noi am avut o primă parte a sezonului mai dificilă, dar acum sunt mulțumită de ceea ce am realizat în această partidă. Este un sentiment deosebit și să bați Gyorul!

- Cum ți se pare atmosfera de la meciurile din România?
- Incredibilă! Ceva de vis. După ce am jucat la Larvik, iar suporterii nordici sunt mai reci, aici mi se pare ceva extraordinar. Cum cântă fanii noștri, cum ne încurajează, ne transmit și nouă din energia lor pozitivă.

- Ați mai făcut un pas mare spre Final Four.
- E drum lung până la Budapesta, până la Final Four, mai avem mult de muncit până acolo. Sunt două puncte importante, dar trebuie să continuăm să jucăm la fel și în continuare. Nu trebuie să uităm că le-au lipsit și două jucătoare de bază, Amorim și Oftedal, dar victoria rămâne una importantă și foarte frumoasă. z

Rostov a învins la Nykobing

Rostov Don, vicecampioana Rusiei, a trecut, în grupa CSM-ului, de Nykobing Falster, 29-24, și a egalat Gyorul în clasament. Danezele sunt singurele care le-au învins pe românce până acum. Viahireva, Ilina și Barbosa au marcat fiecare de câte 5 ori, pentru gazde principala marcatoare fiind suedeza Johanna Westberg, 6 reușite. În celălalt meci al grupei, Krim Ljubljana a trecut cu 24-23 de FC Midtjylland, danezele cu care vor juca bucureștencele, următorul meci, pe 4 februarie. 

CLASAMENT GRUPA 1
1. CSM București 5 4 0 1 152-121 8
2. Gyor Audi ETO 5 3 0 2 123-114 6
3. Rostov Don 5 3 0 2 123-116 6
4. Nykobing 5 2 0 3 130-143 4
5. Krim Ljubljana 5 2 0 3 125-140 4
6. FC Midtjylland 5 1 0 4 107-126 2
* primele patru echipe se califică în "sferturi"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
ceaiuri
ceaiuri  •  31 Ianuarie 2018, 11:57
Postat de razvyyc pe 29 Ianuarie 2018, 20:54

Din grupe nu se ajunge direct in FF, se trece prin optimi. Iar Rostov Don a castigat doar pe final, au condus doar putin peste 25 minute din meci, in rest au condus gazdele sau a fost egal.

nu stiu ce veci ai vazut..in afara de faptul ca au condus ultima data cu 5-4(rusoaicele inca se incalzeau...)si pana la sfarsit au mai egalat de cateva ori..iar in sferturi o echipa cred ca o sa ajunga la golaveraj

palincarul
palincarul  •  30 Ianuarie 2018, 09:45

razvyyc, din Main Round se trece in optimi? :)))))))))) bine ca nu se trece in saisprezecimi :)))))))))))))))))))))

razvyyc
razvyyc  •  29 Ianuarie 2018, 20:54

Din grupe nu se ajunge direct in FF, se trece prin optimi. Iar Rostov Don a castigat doar pe final, au condus doar putin peste 25 minute din meci, in rest au condus gazdele sau a fost egal.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează