SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI-POLI TIMIȘOARA 29-21

A fost măcel! CSM București va întâlni Steaua în semifinalele Ligii Naționale de handbal masculin

Alin Șania (în alb) în duel cu Robert Militaru. Cam așa a arătat și lupta pe teren între CSM și Poli FOTO sportpictures.eu
Alin Șania (în alb) în duel cu Robert Militaru. Cam așa a arătat și lupta pe teren între CSM și Poli FOTO sportpictures.eu

Articol de - Publicat sambata, 28 aprilie 2018 20:37

Poli Timișoara nu a mai ținut ritmul în meciul decisiv pentru calificarea în semifinalele Ligii Naționale de handbal masculin și a pierdut la scor, 21-29, contra celor de la CSM București.

Poli Timișoara a avut șanse uriașe să se califice în semifinalele Ligii Naționale, mai ales după ce a învins în primul meci, la București, 29-28! Bănățenii au avut meciul doi pe teren propriu și victoria i-ar fi trimis în lupta pentru medalii.

Au cedat însă pe Bega, 18-19, un meci în care au contestat vehement maniera de arbitraj a cuplului Belean-Călina. Aceștia au și fost suspendați trei luni, dar vor sta, de fapt, mai puțin de o lună, pentru că apoi campionatul se va încheia!

Timișoara l-a pierdut în meciul al treilea și pe Cristi Fenici, poate cel mai important jucător al echipei. În aceste condiții, echipa pregătită de Pero Miloșevici a fost victimă sigură sâmbătă, în meciul 3. Evoluția jucătorilor din Timișoara a fost una foarte slabă, pe când bucureștenii au avut parcă mai multă determinare și motivație.

CSM a câștigat clar cu 29-21, un meci în care totul se decisese de la pauză, la scorul de 15-9!

CSM va întâlni în semifinale Steaua, cea care a terminat sezonul regulat pe primul loc și care a trecut cu 2-0 la general, în "sferturi", de Minaur Baia Mare.

Ultima semifinalistă se va stabili duminică, tot în Capitală. Dinamo va întâlni, de la ora 15:30 (direct Digi, Telekom), pe Dobrogea Sud Constanța. Învingătoarea va juca în semifinale cu Potaissa Turda. 

Rezultate "sferturi"

  • Steaua-Minaur Baia Mare 2-0 (25-23 și 23-21)
  • Potaissa Turda-Dunărea Călărași 2-0 (27-24 și 26-25)
  • CSM București-Poli Timișoara 2-1 (28-29, 19-18, 29-21)
  • Dinamo-Dobrogea Sud Constanța 1-1 (36-27, 20-27)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
983732924972315
Soos Vilmos  •  29 Aprilie 2018, 13:14

Si unde e macelul ?Daca voi considerati ca un meci cistigat clar cu ajutorul arbitrilor este ceva normal, iar urmatorul meci ( care nu trebuia sa se joace daca nu erau cei doi oameni in negru si cu suflet identic) se joaca la Bucuresti in conditii clar favorabile csm-ului, ei bine, e clar ca in redactia gsp lipseste macelarul care sa faca ordine.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează