SPORTURI  »  HANDBAL  »  OLTCHIM

A leşinat pe pistă! » Unei jucătoare de la Oltchim i s-a făcut rău şi a căzut în timpul unei sesiuni de alergări

Fizioterapeutul Oltchimului a avut grijă de Ramona Farcău
Fizioterapeutul Oltchimului a avut grijă de Ramona Farcău

Articol de - Publicat miercuri, 11 iulie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 11 iulie 2012 10:16

Ramona Farcău nu a putut alerga 3.000 de metri la primul antrenament al Oltchimului. I s-a făcut rău şi a căzut pe pistă.

După o lună de vacanţă, primul antrenament al Oltchimului a fost un adevărat coşmar pentru handbaliste. Antrenorul danez Jakob Vestergaard le-a scos pe jucătoare la alergare din prima zi, acestea avînd de parcurs din prima 3.000 de metri.

"Ăsta e nebun! O lună de zile nu am alergat deloc şi acum vrea să ne omoare", au îngăimat jucătoarele. La încălzire, danezul chiar a oprit alergarea, fiind nemulţumit de ritmul impus. "More speed and rythm!", le-a strigat acesta.

Ucraineanca Managarova, portugheza Barbosa şi Ramona Farcău au ridicat strocul şi au dictat ritmul. Una, două, cinci ture de teren cu paşi rapizi.

La un moment dat, Farcău a căzut în genunchi, şi apoi s-a prăbuşit pe pistă. Nu a mai putut continua. "Doctor, doctor!", a strigat Mette Klit, secundul Oltchimului.

Fizioterapeutul Adrian Ionescu a alergat spre locul în care extrema se prăbuşise. Şi-a revenit imediat. "Am simţit înţepături în ficat", a explicat Ramona, cea care este recunoscută la Oltchim ca fiind una dintre cele mai rapide jucătoare din lot.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
neanicu86
neanicu86  •  26 Iulie 2012, 11:10
Postat de vera_rapid pe 19 Iulie 2012, 22:43

Oana Manea cum s-a descurcat la alergari?

Oana Manea e printre primele la rezistenta fizica. Asa a fost dintotdeauna...

vera_rapid
vera_rapid  •  19 Iulie 2012, 22:43

Oana Manea cum s-a descurcat la alergari?

anadana
anadana  •  12 Iulie 2012, 11:26

Noutati: Carmen Cartas a semnat cu SCM Craiova iar Ciuciulete e insarcinata.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează