HANDBAL  ·  CAMPIONATUL MONDIAL DE HANDBAL

ACCIDENTARE HORROR LA CM HANDBAL // Atac fără precedent la adresa Federației Internaționale: „Nu le pasă deloc de noi!” » Aceleași acuze ca în cazul accidentării lui Neagu

Vineri, 25 Ianuarie 2019, 19:57

Daniel Dujshebaev (21 de ani) a suferit o accidentare gravă la genunchi, una asemănătoare cu cea a Cristinei Neagu de la EURO 2018. 

Interul stânga al naționalei spaniole de handbal masculin s-a lovit în partida pierdută contra Germaniei, scor 30-31. Colegii s-au revoltat, reclamând programul infernal pe care l-au avut la această competiție. 

Gonzalo Pérez de Vargas, portarul Barcelonei și al naționalei Spaniei, a avut o reacție vehementă: „Nu ajută pe nimeni adăugarea mai multor meciuri în calendarul competițional. Am jucat 8 meciuri în 12 zile! Să nu mai vorbim despre faptul că a trebuit să și călătorim între meciuri. Le pasă vreun pic de jucători? Eu personal nu cred asta”.

Aceleași reacții și în cazul lui Neagu

Accidentarea groaznică suferită de Cristina Neagu în timpul partidei cu Ungaria a fost pusă tot pe seama suprasolicitării. Selecționerul României, Ambros Martin, și cel al Ungariei, Kim Rasmussen, au atacat fără menajamente Federația Internațională de handbal la final.

Vezi și: 

Fără Cristina Neagu și Amanda Kurtovic, CSM București dă testul adevărului pe terenul lui GyorUn bărbat din Vatra Dornei a murit după ce un jandarm l-a presat la pământ. Ce a urmat

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:00 Fotbal, Premieră

La Liga Top Gol

Digi 3
Program TV complet

Liga 1