SPORTURI  »  HANDBAL  »  OLTCHIM-GYÖR 35-31 (13-17), RETUR 7 APRILIE, ORA 17:00, LIVETEXT PE GSP.RO

Ada Nechita despre jocul bun făcut de Oltchim: "Cum să nu-ţi doreşti să joci finala?"

Ada Nechită a marcat cinci goluri în poarta Gyorului
Ada Nechită a marcat cinci goluri în poarta Gyorului

Articol de - Publicat luni, 02 aprilie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 01 aprilie 2012 22:59

Adriana Nechita spune că jucătoarele nu au nevoie de nici o motivaţie pentru meciul de la Veszprem. "Gîndul că putem juca din nou în finală e de ajuns!"

Adriana Nechita a făcut din nou un meci mare împotriva Györului, aşa cum s-a întîmplat şi acum doi ani. "Am promis că voi juca bine şi m-am ţinut de promisiune. Sînt foarte fericită, mai ales că am reuşit o răsturnare de scor spectaculoasă", a spus Ada. Susţinută din tribune de prietenul ei, Florin Costea, fotbalist la Steaua, Ada a fost imposibil de oprit pe partea dreapta. "La pauză nu ştiu ce au vorbit fetele în vestiar, eu am rămas să mă antrenez. Domn' profesor a avut însă puterea să le ridice pe fete şi ne-am dat seama că nu avem nimic de pierdut. Le-am anihilat punctele forte, ne-am apărat mai atent la Loke şi Amorim şi am marcat goluri multe pe contraatac şi faza a doua", a declarat Nechita.

Extrema dreapta a fost incîntată de atmosfera din tribună. "Publicul a fost formidabil. Ne-a dat putere şi energie. Ne bucurăm pentru cadoul pe care l-am făcut oamenilor".

Antrenament cu managerul
Sîmbătă, la ultima şedinţă de pregătire a Oltchimului, Ada a făcut un pariu cu managerul Constantin Roibu, venit să le încurajeze pe fete. "Nu-mi dai gol din extremă, dintr-un unghi mic", a fost provocarea managerului. "Cum să nu vă dau?", a venit răspunsul şi Ada a trecut la treabă. A marcat de două ori din unghiuri aproape moarte. La a treia exceuţie a ratat însă. Ieri, ea şi-a adus aminte de pariu. "Cred că după evoluţia mea de azi, domnul Roibu nu va mai avea curaj să facă prinsoare cu mine!", a încheiat Nechita.

"Nu trebuie să stăm la umbra celor patru goluri!"
Constantin Roibu, omul cu banii de la Oltchim, nu era foarte entuziasmat aseară, după victoria în faţa Györului. "Am văzut în partea a doua un joc şi o echipă aşa cum mi-aş dori întotdeauna. Toată lumea a jucat cu multă ambiţie şi determinare şi au meritat victoria", a spus Roibu. Managerul nu se gîndeşte nici un moment la finală. "Nu trebuie să stăm la umbra celor patru goluri din tur. Dacă mergem să ne apărăm, nu avem nici o şansă. Trebuie să ne ducem să cîştigăm şi în retur". Roibu se felicită că a insistat ca Luminiţa Huţupan Dinu să revină în poartă la 40 de ani. "E un portar mare. Mă bucură şi faptul că handbaliste care intraseră într-un oarecare con de umbră au demonstrat că merită să joace la Oltchim. Aici le amintesc pe Curea, pe Nechita, chiar şi pe Meiroşu", a încheiat Roibu.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează