SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI - DEBRECEN 29-29

VIDEO Adi Vasile vorbește despre karma și oboseală după egalul rușinos cu Debrecen: „Toate mingile sar la adversar”

Articol de , , - Publicat sambata, 11 noiembrie 2023 23:12 / Actualizat sambata, 11 noiembrie 2023 23:25

Adi Vasile (41 de ani) a comentat remiza surprinzătoare pe care CSM București a înregistrat-o cu Debrecen, 29-29, în grupele Ligii Campionilor. Antrenorul a găsit cauze pentru forma dezamăgitoare a echipei, cel puțin la nivel european.

CSM a plecat ca mare favorită în meciul din această seară cu Debrecen, însă nu a putut răpune formația maghiară, locul 4 în campionatul național. La finalul meciului, antrenorul Adi Vasile, extrem de nervos, s-a declarat dezamăgit.

„Dezamăgitor, trist. Suntem frustrați, știam că e ultimul meci acasă de anul acesta și voiam și trebuia să câștigăm. Din păcate, nu am reușit. Evident că este dezamăgitor, este greu, mai ales că veneam după două meciuri foarte bune, cu multă vitalitate. Astăzi a fost total invers.

Aici, când nu câștigi, e tot timpul foarte greu. Noi suntem primii noștri critici. Conta doar să câștigăm, am avut șanse, am fost în multe momente în control, dar ne-a scăpat printre degete mai ales când am avut avans 5 goluri. Pe final am ajuns să alergăm noi după egalare. Puteam tranșa meciul când aveam +5”, a precizat Vasile.

Adi Vasile, un car de nervi după rezultatul rușinos din Ligă. A lăsat „urme” în Polivalentă!
CSM BUCUREȘTI - DEBRECEN 29-29
Adi Vasile, un car de nervi după rezultatul rușinos din Ligă. A lăsat „urme” în Polivalentă!

Adi Vasile, după CSM București - Debrecen: „Obosim și facem greșeli”

Antrenorul „tigroaicelor” a numit două motive pentru faptul că jocul echipei nu se leagă în această perioadă: „karma” și oboseala cauzată de subțirimea lotului, în contextul accidentărilor.

„Mi-e foarte greu să spun acum, la cald, care este motivul. Cu numărul de meciuri jucate, de minute, și accidentările energia ne scade foarte mult în timpul meciului. Obosim, iar atunci când obosim facem greșeli. Inclusiv Crina are 3 săptămâni în care a făcut un antrenament, un meci la Vâlcea, apoi încă un antrenament până la meciul de astăzi.

Obosim, iar resursele noastre de energie au fost foarte greu de regăsit în repriza a doua. Iar când nu ai succes în momentele importante, începe să te apese.

E un moment în care este nevoie de aportul tuturor. Este un sezon greu. Sezonul trecut s-a întâmplat de foarte multe ori în situații importante ca mingile să sară la noi. În acest sezon sar la adversar, nu la noi.

Este o karmă a sezonului, foarte complicată, de care trebuie să fim conștienți și care nu are cum să se întoarcă decât prin multă muncă. Sigur, trebuie și ca jucătoarele accidentate să se întoarcă, avem multe jucătoare importante care stau în tribună, nu pot juca”, a afirmat antrenorul campioanei României.

Mai multe știri din handbal:

Rapid se duelează cu campioana Europei sperând la victorie » Trei absențe importante la Vipers

Ce plan are Rapidul după ce a aflat că sezonul s-a încheiat pentru Sorina Grozav: „Ăsta e atuul nostru!”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (15)
portardelegenda
portardelegenda  •  17 Noiembrie 2023, 08:10
Postat de AdrianUCV1948 pe 16 Noiembrie 2023, 16:40

Fetele nu muncesc pentru ca au inceput sa il lucreze pe Vasile, pana nu e demis nu o sa mai joace mare lucru in CL, pentru ca acolo conteaza cu adevarat, in campionat o sa castige tot.

Cine a facut sport stie ca asa ceva nu e adevarat. Nici un sportiv nu rateaza șansa de a castiga ceva pentru a si lucra antrenorul. Lucrurile se intampla mult mai natural. Cand antrenorul gestioneaza prost situatia automat relatiile de joc si chiar interumane se degradeaza iar lucrurile merg prost natural . Deci nu ai cum sa castigi decât intamplator si sporadic. Nu mai e nevoie sa faci lucruri intentionat

AdrianUCV1948
AdrianUCV1948  •  16 Noiembrie 2023, 16:40
Postat de portardelegenda pe 12 Noiembrie 2023, 07:00

Măi nea Vasile . Noi aștia care mâncam sport la micu dejun stim ca atunci când toate mingile sar la adversar înseamna ca ECHIPA NU ALEARGA . Adica nu se munceste . Adica punele la munca serios ( asta dacă stii si poti ) Sau ia etaleaza ti tu calitațile in altă parte

Fetele nu muncesc pentru ca au inceput sa il lucreze pe Vasile, pana nu e demis nu o sa mai joace mare lucru in CL, pentru ca acolo conteaza cu adevarat, in campionat o sa castige tot.

laurentiu01
laurentiu01  •  12 Noiembrie 2023, 14:34

RUȘINE si iar RUȘINE !!! Un preparator fizic numit inexplicabil antrenor principal zice ca împotriva ii sunt : raul , ramul , pasarea , tot ce mișca . KARMA nu buna cu el . Toate mai puțin faptul ca este incompetent , depășit , fara capacitatea de a pricepe ce are in fata și incapabil de a se adapta și contracara ce joaca echipa adversa . Jocul lent și previzibil lipsit in mare parte de scheme ptr situațiile ivite la un moment dat te face sa spargi televizorul și sa te intrebi dacă se poate și mai prost de atât . Cât se vor mai asocia Varzaru si Enachescu cu aceasta incompetenta si lipsa de rezultate ? Cine or fi cei care au prelungit contractele lui Vasile si Neagu in cea mai neagra perioada a CSM ului pe plan european ? Ma gândesc doar ca au validat si premiat incompetenta si lipsa de rezultate . Csm ul a ajuns mazeta CL . O echipa umilita de aproape orice adversar cu oarece pretenții . Du-te mai Vasile cât mai departe si lasă si pe un altul sa încerce ceea ce tu nu poți face . Da o șansa si altora !!! poate ei vor reuși sa readucă publicul la sala !

Vezi toate comentariile (15)
Comentează