SPORTURI  »  HANDBAL  »  SCM RM. VÂLCEA - CSM BUCUREȘTI 24-33

Adi Vasile, după victoria lui CSM București cu SCM Rm. Vâlcea: „Puteam doar să visăm la un asemenea scor” + declarație tare despre Neagu

Adi Vasile +49   FOTO
Adi Vasile

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 martie 2021 18:39 / Actualizat sambata, 06 martie 2021 19:03

Adi Vasile, antrenorul lui CSM București, a comentat victoria categorică reușită de „tigroaice” contra lui SCM Râmnicu Vâlcea, scor 33-24, în turul optimilor de finală din Liga Campionilor la handbal feminin.

  • Returul se joacă sâmbăta viitoare, în Sala Polivalentă din Capitală

„Știam că e un echilibru real între cele două echipe și puteam doar să visăm la o victorie la un asemenea scor. A trebuit să fim atenți la fiecare minge pentru a avea șanse într-un astfel de meci. A fost mult echilibru în prima repriză. Am reușit să legăm câteva minute în care n-am primit gol, apărarea fiind foarte importantă. Am prins încredere reușind să înscriem și să nu primim gol”, a declarat Adi Vasile. 

Adi Vasile: „Cristina Neagu e decisivă de când a început să joace handbal!”

Tehnicianul „tigroaicelor” a lăudat-o pe Cristina Neagu, dar și-a avertizat elevele să abordeze în aceeași manieră și meciul retur, care se va disputa săptămâna viitoare, la București. 

„Cristina Neagu e decisivă de când a început să joace handbal! Trebuie să abordăm la fel meciul retur, orice procent de relaxare ne poate afecta mult. Vom juca returul de la 0-0, nu trebuie să ne relaxăm”, a spus Adi Vasile, la microfonul TV Telekom Sport.

FOTO: Marius Ionescu
FOTO: Marius Ionescu
FOTO: Marius Ionescu
FOTO: Marius Ionescu
FOTO: Marius Ionescu
+45 FOTO
  • foto: Marius Ionescu

SCM Rm. Vâlcea - CSM București 24-33. Cu Neagu în formă excelentă, „tigroaicele” s-au dezlănțuit și au câștigat la nouă goluri!

SCM Râmnicu Vâlcea - CSM București. Cele două jucătoare care au sclipit în prima repriză

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează