SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA FLORILOR

VIDEO Adi Vasile, după ce a câștigat titlul de campion cu CSM București: „Nu mai e nicio echipă în Europa care să fie neînvinsă în afară de noi”

Adrian Vasile +17   FOTO
Adrian Vasile

Articol de - Publicat miercuri, 17 mai 2023 17:05 / Actualizat miercuri, 17 mai 2023 18:00

Adrian Vasile (40 de ani), antrenorul celor de la CSM București, a oferit primele reacții după ce a cucerit titlul de campion alături de „tigroaice”.

CSM București și-a recâștigat coroana pierdută anul trecut în fața Rapidului. A cucerit al 6-lea trofeu în „Liga Florilor”, într-un sezon intern impecabil, fără eșec înaintea rundei finale. Antrenorul Adi Vasile a analizat parcursul formației sale pe durata întregului sezon. 

VIDEO Adrian Vasile: „Este foarte dificil să joci pe trei planuri și să-ți păstrezi motivarea, concentrarea”

„Evident că e foarte frumos să primești medaliile acasă, să poți să te bucuri. Câteodată pare ușor, dar sezonul ăsta a fost foarte greu să joci pe 3 planuri, să-ți găsești întotdeauna concentrarea și motivația. Foarte rar sunt omul care laudă, dar vreau să vă spun că nu e nicio echipă în Europa care cu o etapă înaintea finalului de campionat să fie neînvinsă. 

Cred că este un lucru important și foarte greu de atins cel pe care l-am făcut. Competiția este tot mai acerbă în România și în Europa, sunt tot mai mulți competitori. Fetele și fanii merită foarte multe felicitări pentru că au fost alături de noi tot sezonul. Vom merge acasă, apoi mâine vom avea antrenament. 

+13 FOTO

Am sărbătorit după ce ne-am întors de la Brăila, pentru că acela a fost meciul la care am câștigat matematic campionatul și e bine ca atunci când faci un lucru bun să-l și bifezi pentru că e tare important. Concentrarea este acum pe Cupa României pentru că în week-end este o altă competiție importantă”, a declarat Adrian Vasile după ce a primit medalia de campion.

VIDEO Declarațiile Crinei Pintea și ale Andreei Ailincăi, sora sa mai mică după câștigarea titlului

Citește și alte știri despre handbal: 

Steaua vrea antrenor campion mondial » A mai fost pe bancă în România la Minaur Baia Mare
TRANSFERURI
Steaua vrea antrenor campion mondial » A mai fost pe bancă în România la Minaur Baia Mare
CSM Constanța câștigă Cupa României, după o victorie la limită cu Minaur Baia Mare
CUPA ROMÂNIEI
CSM Constanța câștigă Cupa României, după o victorie la limită cu Minaur Baia Mare

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
parintele.gurgui
parintele.gurgui  •  19 Mai 2023, 10:21
Postat de cj666 pe 18 Mai 2023, 08:05

Ce tupeu are nulitatea asta.

De către CSM se pare că el este considerat o valoare intrinsecă!.... Adică un antrenor de viitor. Eu cred totuși că Vasile ar trebui sa fie mai reținut, in anul in care a ratat caraghios calificarea in final four, deși acasă a fost furat grosolan de arbitraj.

AdrianUCV1948
AdrianUCV1948  •  18 Mai 2023, 16:56
Postat de Nicolae.23 pe 18 Mai 2023, 02:03

Felicitări! Dar unde sunt fanii, au intrat în grevă, sau nu au primit bilet gratis??? Chiar așa gol la o sărbătoare așa mare? Ori? Unde sunt vivuzelele voastre? Mediocritate plătită din bani publici. Mulți bani.

Te faci singur de ras cu apelativul "vuvuzele"

AdrianUCV1948
AdrianUCV1948  •  18 Mai 2023, 16:55
Postat de Moty862001 pe 17 Mai 2023, 18:37

Cât timp va fi acest pseudoantrenor la aceasta echipă nici dacă aduce toată naționala Norvegiei nu câștigă nimic. Nu e bun nici ca antrenor,nici ca psiholog se vede când ia time-out. Păcat de investițiile de la echipă, dar fără antrenor nu va reuși nimic mai mult decât titlul.

Hai sa vorbim sezonul viitor cand o sa aiba echipa

Vezi toate comentariile (10)
Comentează