SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI - ROSTOV 27-30

Adi Vasile, exasperat în timpul eșecului cu Rostov: „Ori faceți asta, ori vom arăta ca niște funduri, ca naiba!” + explicațiile prestațiilor sub așteptări

CSM București a fost învinsă categoric de Rostov-Don, scor 27-30, în runda secundă a grupei A din Liga Campionilor la handbal feminin. Antrenorul Adi Vasile (38 de ani) a găsit mai multe explicații pentru jocul șters. +16   FOTO
CSM București a fost învinsă categoric de Rostov-Don, scor 27-30, în runda secundă a grupei A din Liga Campionilor la handbal feminin. Antrenorul Adi Vasile (38 de ani) a găsit mai multe explicații pentru jocul șters.

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 septembrie 2021 19:14 / Actualizat sambata, 18 septembrie 2021 19:29

CSM București a fost învinsă categoric de Rostov-Don, scor 27-30, în runda secundă a grupei A din Liga Campionilor la handbal feminin. Antrenorul Adi Vasile (38 de ani) a găsit mai multe explicații pentru jocul șters. 

Adi Vasile a fost un car de nervi în timpul partidei din sala Dinamo. În repriza secundă, când Rostov-Don se desprinsese la 12 goluri, antrenorul a cerut time-out și a avut un discurs extrem de dur: „Nu vă mai uitați la arbitru! Trebuie să ne apărăm! Ori vă faceți treaba, ori vom arăta ca niște funduri, ca naiba! Reveniți acolo și haideți să arătăm ceva!”.

Adi Vasile, explicații după CSM București - Rostov Don, scor 27-30

„Rostov are calitatea să ia un avantaj mare. Meciul era câștigat cu mult înainte de final. La un moment dat, dacă am fi mai puțin relaxate și mai luptătoare, am fi putut arăta bine.

Dezorganizare nu aș spune... CSM are nevoie de timp. Și dacă am fi câștigat astăzi, printr-o prestație foarte bună, problemele de fond sunt aceleași. Echipa are câteva jucătoare de bază care nu sunt la nivelul fizic dorit. E și logic. 

Pe de altă parte, banca noastră are nevoie de timp pentru a se suda. Vă garantez că echipa asta are un viitor, trebuie să creadă în ea. Cu timpul va arăta bine. Au fost două meciuri jucate împotriva unor echipe de top”, a spus Adi Vasile, la „Fotbal Club”, de la Digi Sport. 

CSM București, codașă în Liga Campionilor

CSM București nu a strâns niciun punct după primele două runde, iar misiunea pare dificilă în continuare. Urmează o deplasare la Podravka, apoi un meci pe teren propriu cu Borussia Dortmund. Rostov confirmă statutul de favorită a grupei. Are punctaj maxim.

Clasamentul grupei A din Liga Campionilor

EchipăMeciuriPuncte
Rostov-Don24
Ferencvaros23
Podravka22
Esbjerg12
Dortmund11
Brest10
CSM București20
Buducnost10
+12 FOTO

Citește și alte știri din handbal: 

VIDEO + FOTO Dinamo, victorie uriașă la debutul în grupa A din Liga Campionilor! A învins una dintre favoritele la trofeu

Dinamo pregătește încă un transfer de talie mondială » Negociază cu un campion european, câștigător al Ligii Campionilor cu Barcelona

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
ceaiuri
ceaiuri  •  21 Septembrie 2021, 17:47

pana nu iese la ..pensie,echipa nu se desfiinteaza iar Vasile poate conduce linistit,echipa fiinantata doar pt o jucatoare

fibra
fibra  •  19 Septembrie 2021, 13:18

Complicat cu jucatoare interesate in primul rand de contract.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close