SPORTURI  »  HANDBAL  »  CSM BUCUREȘTI - BREST

VIDEO + FOTO Adi Vasile, gesturi către suporterii care i-au cerut demisia după eșecul cu Brest » Explicația antrenorului: „Le spun ceva!”

CSM București a pierdut în fața lui Brest Bretagne, scor 28-30, în runda cu numărul 5 a grupei A din Liga Campionilor la handbal feminin. Antrenorul Adi Vasile a răbufnit la adresa fanilor care i-au cerut demisia. +17   FOTO
CSM București a pierdut în fața lui Brest Bretagne, scor 28-30, în runda cu numărul 5 a grupei A din Liga Campionilor la handbal feminin. Antrenorul Adi Vasile a răbufnit la adresa fanilor care i-au cerut demisia.

Articol de , - Publicat sambata, 21 octombrie 2023 19:32 / Actualizat sambata, 21 octombrie 2023 19:39

CSM București a pierdut în fața lui Brest Bretagne, scor 28-30, în runda cu numărul 5 a grupei A din Liga Campionilor la handbal feminin. Antrenorul Adi Vasile a răbufnit la adresa fanilor care i-au cerut demisia. 

Finalul partidei din sala Polivalentă a adus un CSM București incapabil să ducă acțiunile ofensive până la capăt. Un atac irosit în dublă superioritate numerică a declanșat furia fanilor. 

Franțuzoaica victorioasă contra lui CSM București a făcut show într-o română aproape perfectă: „Cânt «Toate diamantele» după meci”
CSM BUCUREȘTI - BREST
Franțuzoaica victorioasă contra lui CSM București a făcut show într-o română aproape perfectă: „Cânt «Toate diamantele» după meci”

Un cor puternic a scandat „Demisia, demisia!”. Un suporter și mai revoltat a strigat în direcția antrenorului campioanei României: „Vasile, lasă-ne, frate!”. 

VIDEO. Adi Vasile, gesturi către fani după CSM București - Brest: „Trebuie să le spun ceva”

Lui Adi Vasile nu i-au picat bine cuvintele auzite. Imediat după fluierul final s-a îndreptat în direcția spectatorilor și le-a bătut obrazul. Antrenor a explicat gestul în fața jurnaliștilor. 

„E cu multă suferință, cu multă durere. O simțit cu toții, fiecare că suntem jucători, oameni din club sau fani. E un moment delicat în care trebuie să înțelegem că emoția nu ne guvernează gândirea. Trebuie să înțelegem că trebuie să fim uniți zi de zi, să încercăm să rezolvăm lucrurile împreună. Avem mai multe greutăți decât sezonul trecut.

Trebuie să fiu foarte sincer, nu e ușor. Nu e ușor pentru niciun om, dar aleg să fiu foarte bine conectat la echipă. Trebuie să mergem mai departe cu caractere puternice. Cei mai mulți dintre oamenii care vin alături de noi an de an înțeleg. 

Celor care astăzi sunt nemulțumiți le spun că sper să vină în continuare. Trebuie să le spun și că în astfel de momente, fetele au nevoie de cât mai multă dragoste și sprijin”, a spus Adi Vasile. 

Cred că a fost un meci foarte dificil în mare parte din repriza a doua. Realitatea este că am pierdut. Poate am fi putut gestiona și altfel situația. Meciul putea merge oriunde în ultimele minute. Ar fi bine și într-o zi mai grea să nu ajungem acolo să se ducă totul pe muchie. E nevoie de muncă și de înțelegere ca să ajunge unde ne dorim peste câteva luni
- Adi Vasile, antrenor CSM București

Citește și alte știri din sportul românesc: 

Gabriela Ruse e în finală la Transylvania Open » Prestație solidă în fața fanilor clujeni: „Parcă a jucat România! Vă mulțumesc!
TRANSYLVANIA OPEN
Gabriela Ruse e în finală la Transylvania Open » Prestație solidă în fața fanilor clujeni: „Parcă a jucat România! Vă mulțumesc!
Campionatul European, în România? Marcel Ciolacu: „Susțin total această propunere”
EURO
Campionatul European, în România? Marcel Ciolacu: „Susțin total această propunere”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (25)
AdrianUCV1948
AdrianUCV1948  •  27 Octombrie 2023, 02:21
Postat de florin44 pe 22 Octombrie 2023, 16:22

Cata dovada de perspicacitate la AV. A observat singur ca "Realitatea este că am pierdut" Ce nu "pricepem" noi, ca spectatori si "nici nu stim" care sunt acele "mai multe greutăți decât sezonul trecut" desi are in lot jucatoare ce sunt printre cele mai bune din Europa?!? Poate priceperea lui e una dintre cele mai mari greutati!!! Oricum, cu suporteri sau fara, cam este momentul sa caute alta banca!!!"Bancherul", adica Nicusor, cel care varsa catre CSM zeci de milioane de lei, ce parere are? In lipsa de performanta mai inchide un pic robinetul sau mai mareste niste taxe ca sa aiba Neagu&Comp. ce agonisi pentru batranete???!!!???

Greutatea cea mai mare a sezonului o reprezinta lipsa centrilor de la echipa, ghinion, si Zaadi si Omoregie sunt accidentate, postul de centru (coordonator de joc) e cel mai important in handbal, daca nu ai primele doua variante pe postul asta e normal sa nu mearga jocul....

AdrianUCV1948
AdrianUCV1948  •  27 Octombrie 2023, 02:15
Postat de camcam pe 21 Octombrie 2023, 23:29

Alooo ... la nivel inalt ? cat de inalt ? adica ai cel mai mare buget din lume,chiar si peste gyor care are in spate firma audi , si tu ai tupeu sa spui de un nivel inalt ? ce noroc de voi ,ca in spatele unor id uri puteti sa scrieti si sa nu stie lumea cine sunteti . rusine mare ,la acest buget ar trebui an de an sa fie in F4 .crezi ca e corect sa se cheltuie , aiurea , milioane de euro din banii bucurestenilor si saracii de ei nu au apa calda ,caldura pt copilasii lor ? dragi bucuresteni , votatii din nou pe acesti primari ,nicusori , firea ,si atunci chiar va meritati soarta .

Vezi, prietene, ca scrii numai tampenii, unde ai vazut tu ca CSM are cel mai mare buget?? Gyor si Brest sunt peste CSM, la acelasi nivel sunt Vipers si Metz, deci, de ce ar trebui sa fie CSM peste echipele astea? Ai habar macar care e bugetul CSM Bucuresti?

ceaiuri
ceaiuri  •  23 Octombrie 2023, 22:09

Vasile gandeste ca un bun crestin..bugetar,de ce sa plece de la ..macelarie(primarie) treaba merge,leafa merge noi cu spor muncim(gresala e a conducerii ,nu impun criterii de performanta,dar atunci nu mai vezi nici o jucatoare straina in lot)singurul club profesionist a fost Oltchim,singura conducere ce a lasat echipa fara finantare cand nu au avut rezultate,o liga profesionista(participarea statului sa fie ca in hexagon 40%)poate si mai putine echipe(Muntenegru avea 6echipe la un moment dat ) cu 3jucatoare straine pe teren in 2ani rezultatele se pot vedea la nationala(banii economisiti sa mearga la tineret,junioare,centre de excelenta si negresit la Antrenori)dar pt asta ai nevoie de un profesionist in varful federatiei

Vezi toate comentariile (25)
Comentează