SPORTURI  »  HANDBAL  »  CALIFICARE LA CE

Adi Vasile și „tricolorele” au căzut de acord, după calificarea la CE: „Publicul ne-a adus aici!”

România a învins Austria, scor 38-29, și s-a calificat la Campionatul European de handbal feminin din acest an. Selecționerul Adi Vasile și sportivele „tricolore” au mulțumit publicului de la Vâlcea. +29   FOTO
România a învins Austria, scor 38-29, și s-a calificat la Campionatul European de handbal feminin din acest an. Selecționerul Adi Vasile și sportivele „tricolore” au mulțumit publicului de la Vâlcea.

Articol de , - Publicat duminica, 24 aprilie 2022 20:29 / Actualizat duminica, 24 aprilie 2022 21:21

România a învins Austria, scor 38-29, și s-a calificat la Campionatul European de handbal feminin din acest an. Selecționerul Adi Vasile și sportivele „tricolore” au mulțumit publicului de la Vâlcea. 

  • Turneul final este programat între 4 și 20 noiembrie 2022, în Slovenia, Macedonia de Nord și Muntenegru.

Atmosfera din sala vâlceană a fost un factor important în obținerea calificării la Campionatul European. Adi Vasile a insistat asupra acestui aspect și transmite că ultimele zile petrecute împreună au sudat relațiile între elevele lui.

Adi Vasile, după România - Austria: „Le mulțumim fanilor!”

„E unul dintre acele momente în care oboseala nu mai contează. Cred că pentru o bună perioadă din joc am fost la nivel foarte înalt. Fetele au tratat cu seriozitate jocul și au făcut o diferență foarte clară în favoarea noastră. 

Într-un astfel de ambient e foarte greu să joci, mă refer pentru adversare. Trebuie să le mulțumesc fanilor că au fost alături de noi, mai ales astăzi, în ziua de Paște. 

Am fost cu toții conștienți de importanața momentului. A fost o săptămână cu mult timp petrecut împreună. Mă bucur chiar și de acel drum lung spre Feroe, a fost un fel de team building, le-a dat fetelor șansa să stea mai mult timp împreună. Ar trebui să vedem mereu partea plină a paharului”, a spus Adi Vasile, imediat după România - Austria. 

+25 FOTO

Am fi putut să obținem calificarea mai repede doar dacă am fi câștigat împotriva Danemarcei. Dar să fim conștienți și realiști, să vedem unde este Danemarca în acest moment. Nu știu dacă cineva e interesat de asta, dar Danemarca a investit de 8 ani de zile în echipa asta. E nevoie de timp și de răbdare.
- Adi Vasile, selecționer România

Publicul ne-a ajutat extraordinar. Eu sunt nou venită la echipa națională, dar a fost incredibil, sala plină, în zi de sărăbătoare. Dacă avem răbdare și încredere, vom crește
- Lorena Ostase

Mi-a plăcut atmosfera. Publicula făcut ca totul să fie special, atmosfera a fost genială. Simto adrenalină și o bucurie imensă în suflet când joc pentru România. Fetele m-au primit cu brațele deschide, doar cu sfaturi de bine. Le mulțumesc! 
- Corina Lupei

Citește și alte știri din handbal:

EXCLUSIV SCM Râmnicu Vâlcea se desparte de două dintre vedetele din lot » Clubul nu le prelungește contractele, iar plecările se vor produce în vară

Scrisoarea deschisă a lui Gheorghe Tadici, înaintea alegerilor FRH: „Nimeni nu-și dă seama că ne aflăm într-un declin continuu” » 3 măsuri propuse pentru redresarea handbalului feminin românesc

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
1870882192938134
Sorin Postelnicu  •  25 Aprilie 2022, 08:31

Comentarii habarniste! România a fost de senzație! Doamne, mulți antiromâni în țara noastră! ***! A început sezonul!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

861553623922104
Gigel Borcanel  •  25 Aprilie 2022, 01:50

„Publicul ne-a adus aici!” Așa e, că antrenor nu avem, nici la lot, nici la CSM.

cherry1337
cherry1337  •  24 Aprilie 2022, 23:00
Postat de Chis Eduard pe 24 Aprilie 2022, 21:23

adi vasile asta esre patetic ca si antrenor ,jalnic plus mare scofala calificarea asta la euro o sa fie ca de obicei ciuca batailor , pariez pe locul 13

Ce știi tu despre handbal...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează