SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA - NORVEGIA 22-33

ROMÂNIA - NORVEGIA 22-33. Concluziile lui Adi Vasile după eșecul la scor: „Stresul era cheia”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 decembrie 2021 07:09 / Actualizat miercuri, 08 decembrie 2021 09:57

România a cedat clar în fața Norvegiei, scor 22-33, în ultimul meci al grupei C de la Campionatul Mondial de handbal feminin. 

La finalul partidei, selecționerul Adrian Vasile a comentat evoluția jucătoarelor noastre și a explicat unde s-a făcut diferența între cele două naționale.

Acesta s-a declarat dezamăgit de înfrângere, dar spune că a găsit și aspecte pozitive în jocul româncelor.

Ce urmează pentru România la Campionatul Mondial » Programul din grupa principală, calcule și rezultatul care le ține pe „tricolore” în cărți
CM
Ce urmează pentru România la Campionatul Mondial » Programul din grupa principală, calcule și rezultatul care le ține pe „tricolore” în cărți

Concluziile lui Adi Vasile după înfrângerea Românei cu Norvegia

„Poate fi aceasta diferența atunci când nu faci echipa Norvegiei să se streseze, prin valorificarea șanselor bune pe care le avem. Ne-am lovit de o echipă foarte puternică, cu un portar mare. Am ajuns în situaţii foarte bune, dar trebuie să fim conştienţi de ceea ce am jucat şi ce ne-a lipsit. 

Trebuie să stresezi echipa Norvegiei şi, cu o acurateţe mai mare, am fi stresat-o. Cred că am jucat corect. Trebuie să înţelegem că atunci când faci Norvegia să sufere și să nu mai aibă aceasta siguranţă, o faci să aibă nişte întrebări în cap.

Din păcate, nu am reuşit să capitalizăm efortul bun pe care l-am făcut. Sunt multe lucruri bune legate de jocul pe care l-am făcut în apărare. Este evident că jucăm împotriva unei echipe care domină din punct de vedere fizic. 

Cred că am făcut destule lucruri bune, dar când nu găsim bucuria aceea finală a atacului e greu să nu te influenţeze. Sunt foarte multe lucruri bune de luat din meciul acesta. Trebuie analizat, trebuie să învăţăm cum să gestionăm meciuri de genul acesta.

Evident că sunt nemulţumit că am pierdut, dar sunt și multe plusuri”, a declarat Adi Vasile, potrivit Mediafax.

Citește și: 

Hipnotizate de Lunde » „Tricolorele” n-au avut replică în fața Norvegiei și merg cu două puncte în grupa principală

Playtech: BOMBĂ! Mircea Badea, urmărit cu girofare de Poliție. E ireal dialogul dintre el și agent: „Dacă vreți să țip, pot să țip și...


Comentarii (5)
laurentiub01
laurentiub01  •  09 Decembrie 2021, 15:14

AV crede ……doar de atât e capabil . Nu are certitudine, nu are idei , nu poate mai mult . Dorește dar nu poate mai mult . Pana acum a ratat tot ce se poate atât la naționala cât și la csm . Ce caută oare pe acest post ? Ce face el ? Cât mai e lăsat sa o dea in gard ?

2373090662702614
Constantin Mosnegutu  •  09 Decembrie 2021, 14:26

Hopa!!! A fost in stare sa traga si niste concluzii!!! E extraordinar!!!

ceaiuri
ceaiuri  •  08 Decembrie 2021, 14:16
Postat de Alexandru Chis pe 08 Decembrie 2021, 12:37

Nu stresul, stimabile, ci labilitatea pshica a jucatoarelor din locul national! Nu exista un psiholog capabil sa determine o "inversunare" (in sensul bun al cuvantului!) care nu le este caracteristica jucatorilor romani. Oare jucatoarele noastre nu sesizeaza ca exita o diferenta uriasa in modul in care se abordeaza un meci?

daca Chiper da numai in dr portarului sus(nu am vazut sa dea cu podeaua sau coltul scurt)si nu vine pe repliere(extrema tb sa se replieze imediat cand o jucatoare arunca..asa se joaca demult)are pb,daca Dinca da numai cu bolta are pb,daca Ostase da pe portar(nu-si alege si ea un colt)are pb...daca nu stim sa ne aparam(o tragere,o impingere sa impiedicam adversarul)asta inseamna... ca mai avem de invatat sau poate avem nevoie de 16 jucatoare care fac numai aparare(sa facem o echipa ok)dar e nevoie si de un antrenor sa le spuna unde gresesc ,ce pot schimba in joc..smd,cred ca avem jucatoare tinere(ramase acasa poate pe nedrept)care puteau sa faca fata acestui turneu(ca pierdem la 10goluri sau la unul..tot infrangere e)

Vezi toate comentariile (5)
Comentează